Yaş Mama Önerisi

Berrefilizzz
Berrefilizzz

14693 Puan

Kedime yaş mama alicam hangi markaları önerirsiniz

14 CEVAP

bademthecatt
bademthecatt

122203

Schesir,gimcat,naturea,N&D,nutri feline

izelizl
izelizl

2009

Yaş mama 2 veya 3 günde verilebilir, ben öyle yapıyorum 2 senedir sağlığıyla ilgili bir sorun yaşamadık. Aksine yas mama yememeleri büyük sağlık sorunlarını beraberinde getirir ömrünü kupkuru gıdayla geçirirse böbrekleri mahvolur. Ev yapımı yaş mama olarak sadece tavuk göğsünü haşlayıp suyuyla birlikte verseniz bile olur. Sebzeye falan gerek yok. Kediler doğada %100 etçil zaten. Yas mamadaki temel amac su tuketimini arttırmak çünkü kediler asla yeteri kadar su içmiyor. Kuru mamasindaki vitamin değerleri zaten yeterlidir, vitaminin bile fazlası zararli vücut kabul etmeyip atıyor çoğunu. O yüzden evden de yas mama verilebilir illa içine taurin vitamin eklemenize gerek yok kuru mamada zaten bunlar var çünkü.

uzumcatty
uzumcatty

559

Ucuz ve kaliteli ANİMONDA

selinsen_92
selinsen_92

2307

Schesir, gimcat, nutri, naturea, me-o olabilir arada çeşit için, arada kitcat olabilir, nd, felicia, reflex markasının plus essential olanı, animonda, bonacibo ve mirmir da olabilir uygun fiyatlı. İçeriği iyi olan markaların hepsini yazdım. Hepsini denedik ve nutri, naturea, animonda üçü de bana yağlı geldi bu sebepten diğerlerini daha çok tercih ediyorum.

Mila__kedi
Mila__kedi

104317

biz nutri gimcat proplan kullanıyoruz

Mila__kedi
Mila__kedi

104317

biz nutri gimcat proplan kullanıyoruz

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

en iyisi ev yapımı

Hafii
Hafii

774

Mırmır hem uygun fiyatlı hem de içeriği gayet iyi. Yaş mamanın sürekli kullanımı iyi değil ama ben kedime ev yapımı mama verdiğim zaman kabız olmuştu. Veterinimiz evde yapacaksan içine et tavuk balık vs den başka bir şey koyma demişti ama o zaman da ihtiyacı olan her şeyi karşılamaz. Büyük oranda kuru mama ile beslenmenin yanında sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama.

Berrefilizzz
Berrefilizzz

14693

Çok teşekkür ederim hepinize çok yardımcı oldunuz :)

Berrefilizzz
Berrefilizzz

14693

Şimdi vericem tavuk gogusu haşlaması çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

arzukocc86
arzukocc86

393

chef s choice ve brit care yaş mamalarını kullanıyorum tavsiye ederim memnunuz

Succubus
Succubus

10369

me-o için ufak bilgi. gliserin kullanıyorlar. pişerken et hacminin daha büyük kalmasını sağlıyor bu yüzden hacimce et oranı fazla görünüyor. ambalajları çok sevimli diye içim gidiyor ama içime sinmiyor ne yazık ki.

arzukocc86
arzukocc86

393

chefs choice ve brit care yaş mamalarına da bakabilirsiniz bizimkinin gıda alerjisi olduğu için mama dışında bir şey vermemeye dikkat ediyoruz.

Zelihatek
Zelihatek

497

Bende tavuk göğsü haşlamasın içine biraz havuç kabak haşlayıp püre haline getirip sulu şekilde veriyorum. Onlarında sulu şeylerle beslenmeye ihtiyaçları var. Kalaninida buzluğa atıyorum hem ekonomik hem katkısız hemde içinde et var daha ne olsun ☺️☺️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 687 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR