British Shorthair Dişi Kedi Ariyorum Kedime Eş Olarak

Pisa77
Pisa77

235 Puan

Merhaba 1 yasinda scotish fold kedim var kızgınlık doneminde ona uygun british shorthair disi kedi arıyorum

2 CEVAP

tika_waylan
tika_waylan

13980

Sokaklarda ve barinaklarda da sayenizde Scottishfolf ve British olmaya basladi. Burfan buldunuz tanimazdiginiz etmediginiz kisinin kedisiyle ciftlestireceksiniz belki kediniz hastalik kapacak belki o kedide hastalik var kan tahlili mi yaptiracaksiniz ciftlestirmeden.
Sonra yavrular ne olucak? Siz ciftlestireceksiniz erkek sizin kediniz o disi kedinin sahibi tanesi 1000tlden satacak belki sonra o satilan yavrular birilerinib sevgilisine dogum gunu hediyesi gidecek sonra sokaklar barinaklar. Yapmayin Allah askina yapmayin.
Eger kediniz kisirlastirmaya uygun degilse veteriner onermedi erken bulduysa ki erkek kedinin kizginligi fena olurmus(henuz yasamadim) ciftlestirmeyi anlarim. Ama burdan buldugunuz kisiye nasil guveneceksiniz? Ya yavrulari satarsa, ya ureticiyse? Daha once kedi bakmamis ve sirf Scottish diye 'almak' isteyen birine gdierse hastalanirsa olurse yavrular bunun da vebali var.
Kisirlastirmak hayvana zararli degil faydalidir cogu zaman. Kisirlqstirmak hem bircok hastaligi onler hem de hayvan nufusunun kontrol altina tutar. Sokaklarda o kadar ac susuz hasta kedi var ki bu sebeple kisirlastirmak gerekir. Kedilerde babalik duygusu zaten yok kendi yavrusuyla bile ileride ciftelsebilir anneler 2 ay sonra yavruya bakmaz. Yavru sevmek isteyebilirsiniz acaba dogasiyla mi oynuyorum diye endiseye dusebilirsiniz ama bu konuda guzel bir arastirma yaparsaniz emin olun bize hak vereceksiniz

tika_waylan
tika_waylan

13980

https://www.petlebi.com/soru-cevap/5136-engelli-kedi-irklari-mi-uretiliyor-ve-bizler-de-farkinda-olmadan-buna-destek-mi-oluyoruz


Su konuyu okuyun lutfen umarim okuyup vicdaninizi dinleyip bu fikrinizden vazgecersiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2213 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR