Gastrointestinal Kedi Maması Önerisi

keroyum53
keroyum53

634 Puan

MERHABA
15 gün önce sokaktan yavru bir kedi sahiplendim eve götürürken dış paraziti yaptırdım fakat çok küçük olduğu için iç parazit 10 gün sonrasına tarih verildi 7 gün sonra iştah azalmaları ve kusma başlayınca farklı bir durum olduğunu fark ederek hemen veterinere götürdüm iç parazitten kaynaklanan bir durum olduğunu ve ilerlediğini söyledi 5 gün klinikte yatılı tedavi olması gerektiğini söyledi çok şükür biz 4 güne toparladık durumun özeti bu .
Hekim gastrointestinal bir mama kullanmam gerektiğini söyledi kendisi hemen hemen her veteriner hekimi gibi Pro Plan , Royal Canin, Hills markalarının sponsoru fakat bunların içinden Royal Canin i önermesi tuhafıma gitti açıkçası .
Ben 8 yıldır köpek bakıyorum ve 1 ay bile Royal Canin vermedim hiç sevmediğim içeriğini beğenmediğim bir mamadır kedilerle iş değişiyor galiba çok arkasında durdu REÇETELİ mamalarının.
Tedavi sonrası gastrointestinal mama kullanmak zorunda olduğum için 400 gr Royal canin satın aldım bu mama bize 10 gün civarı gidecektir fakat bundan sonra bir kaç ay daha gastrointestinal mama kullanmayı düşünüyorum tabiki hekimin de önerisiyle .
gastrointestinal mamalar arasında öneriniz hangi markadan yana olacaktır
Teşekkürler :)

6 CEVAP

ballokumu
ballokumu

9431

Virbac olabilir duymuştum

Berrefilizzz
Berrefilizzz

14693

Biz vetlife in idrar yolları için olanı kullandik kedimin idrar yolları sertleşmişti çok iyi geldi kedime yemeye başladıktan 1 gün sonra çiş problemi düzeldi

keroyum53
keroyum53

634

öneriniz için teşekkürler

keroyum53
keroyum53

634

öneriniz için teşekkürler

keroyum53
keroyum53

634

GÜNCEL

keroyum53
keroyum53

634

Güncel

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 669 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR