Matisse Vs Brit Care Vs Fitmin Vs Bozita

Bu markalardan hangisinin kitten mamasını önerirsiniz? Kullanlar da yorum yaparsa güzel olur tecrübelerini vs aktararak, teşekkürler.

11 CEVAP

ugcant
ugcant

724

fitmin kullanmıştım. öneriririm ama taurin oranı düşük o yüzden dışarıdan taurin alacağı besleyicilerle takviye etmeniz gerekli. tavsiye olarak da şunu eklemek istiyorum fitmin'in 1.5 kiloluk olanıyla n&d 1.5 kiloluğun fiyatı birbirine çok yakın yani bütçeniz o seviyelerdeyse n&d marka mama da baya iyi.

zibityus
zibityus

11845

kitten ne demek bilmiyorum da brit care kalite

Ozge00
Ozge00

131723

Fitmin veya bozita içerik olarak daha iyi. Ikisinden birini alabilirsiniz.

Ozge00
Ozge00

131723

Her mamada kötü yorumlar var. Her kedide her mama ayni etki etmez.

ElifAlan
ElifAlan

1439

Yavru için Matisse ve brit iyi memnunum.1 aylık kedi için sadece royal canin var.

*********da 10 kg matisse kitten 29-30 tl ye denk geliyor ben ondan almayı düşünüyorum. Farminanin olduğu için ND iyiyse matisse de iyidir. Bir alt segment de prochoice öneririm veterinere danismistim

Petlebi kapattı ama *m ar kamama ya bakabilirsiniz

@zibityus Kitten yavru kedi demek. @Ozge00 Bozita içeriğinin yetersiz lduğunu söyleyenler var ve fitmin'in ishal yaptığını söylenler. Bence Fitmin ve Bozita gayet güzel içeriğe sahip. Sizin ikisi arasından öneriniz nedir?

Fitmin içeriğnde et yüksek, taurin vb miktar düşük. Ama Bozitada et daha az ve ek taurin vb daha fazla. Hangini doğru olur bilmiyorum.

@ugcant içeriğin %89'unu hayvansal ürünler oluşturuyor bu yüzden taurin desteğine gerek olmadığını düşünüyorum bence tam ayarında. Ve ND Narlı Kitten 1,5 KG 140 TL iken Fitmin Kitten 1,5 KG 99 TL yani N&D bütçemi aşar.


@CaglaCagla72837 evet ben de öyle düşünüyorum Matisse hakkında ancak fiyatına göre bu mamalar daha iyi gibi geliyor içeriğe bakınca. Karar veremiyorum. Ve Matisse'nin yağ oranı düşük geldi bana yavru olduğu için dikkat ediyorum buna(N&D yağ oranı %20 mesela)

@ElifAlan teşekkür ederim cevabınız için. Brit içeriği iyi gelmediği için çok düşünmüyorum tavuk unu vs varmış içinde

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 766 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR