Kısırlaştırma Sonrası İltihap

Merhaba, dişi kedimi pazartesi kısırlaştırdık. Salı günü teslim aldım kızımı. Kendi hatam neticesinde dayanamayıp yakalığı çıkardım ve o bölgeyi çorapla korunaklı hale getirdim.Bu sabah bölgeden sıvı akmaya başladı. Veterineri, yaranın iyi durumda olduğunu, bunun normal olduğunu söyledi. Ama içim hiç rahat değil. Yakalığı tekrar taktık. Ama bu iltihap olayı ne kadar normal acaba? (Batikon ile temizliyoruz ve günde 2 kez antibiyotik şurup içiriyoruz)


6 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Iltihap normal değil diye biliyorum. Hatta vet bana öyle bir durumda beni haberdar edin hemen demişti. Bir ara iltihap kapti sandim, hemen götürdüm. kapmamis Allah'tan ama onlem amaçlı bir sey sıktı. Normalde mavi sprey sıkılıyor aslında ben her ameliyatli kedide görüyorum. Bir de antibiyotik igne yapılıyor. Yapıldı mi ki?
Bence bir başkasına sorun kendi veterinerinize cok güvenmiyorsanız.

pinquitte
pinquitte

290

Bizim de kısırlaştırma sürecimiz sıkıntılıydı, iltihap bizde de oldu ve veteriner antibiyotiği şurup olarak verince yaş mamasına katıp karıştırdık, ilacı da yedi şükür ki. Panik yapmanızı önermem 1-2 hafta içinde geçiyor FAKAT YAKALIĞI ASLA ÇIKARMAYIN. Ve başka bir veterinere görünmenizde fayda var bence.

Çok haklısınız ben kıyamadım ve hata ettim, bu da 2 kat üzülmeme sebep şu an. Kırsal bir bölgedeyim, araç da yok. tek veteriner şansım var o sebeple fikir almak istedim sizlerden de. Ama şartları zorlayacağım. Çok teşekkür ederim.

AnneRoss
AnneRoss

12395

Benim bildiğim sağlıklı bir dikiş bölgesi kesinlikle kuru bi şekilde iyileşmeli, bizim doktorumuz en ufak bi nemlenme iltihap belirtisi vs olursa getir demişti, bence normal değil.

Benzer durumu yaşayan olursa diye bilgilendireyim.dış yara iltihaplanmış. Yara güzelce temizlenip pens yapıldı tekrar. Zor bu dişi kedi olayları???????? Herkese teşekkür ediyorum.????

Bize şurup verdi antibiyotik niyetine. Günde 2 kez bunu verin dedi. Mavi boya vardı ama Batikonla temizleye temizleye çıktı. İçim rahat etmiyor gerçekten tekrar götüreceğim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 9363 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR