Yavru Köpeğim Süt Tozu İçmiyor

Eylemalc
Eylemalc

174 Puan

Dün sahiplendiği pitbull yavrusuna süt tozu içirmeye çalışıyorum ama ağzını açmıyor kafasını çeviriyor. Annesi ve kardeşleri öldüğü için mecburen benim beslemem gerekiyor ne yapmam lazım? Biberon ve şırınga denedim


6 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bir şey daha ekleyeyim biberonla beslerken sırt üstü yatırmayın kesinlikle, karnının üstüne yatırıp kafasını elimizle sabitliyoruz.

AsenaTuncay
AsenaTuncay

116830

2 kişi yaparsanız daha iyi olur birinin iki eliyle ağzını açması lazım. Diğer kişi de şırıngayla yanağının yanından vericek sütü. Direk ağzının ortasından sıkarsan sıkıntı olur.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Ensesinden tutun biberonun ucunu ağzının arka yan tarafından sokup çok az sıkın biberonu bu şekilde yutmak zorunda kalacak. Soluk borusuna kaçmaması için çok dikkatli olmalısınız azar azar sıkın ve ağzındakini yutmadan tekrar sıkmayın. Birkaç günde biberona alışıp kendi emmeye de başlayabilir sabırlı olun.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Köpeklerden anlamam ama ben bunu emmeyen yavru kedilerde uyguluyorum. Bu köpüş kaç günlük belki de tabağa koysanız kendi kendine de içebilir sütü.

Eylemalc
Eylemalc

174

Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Kendisi henüz tabaktan içemiyor, inşallah biberona da alışır. Ensesinden tutup denemelisin birde onu deneyeyim.

Eylemalc
Eylemalc

174

Köpeğim 30 günlük henüz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1021 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR