Kedim Bir Garip

CalicoMia
CalicoMia

5114 Puan

Kedim Mia nın bazı garip davranışları var odada veya evde tek kalınca bazen bir yere odaklanıp köpek gibi hırlamaya başlıyor. Tuvalete giriyorum kapıda çıkana kadar bekliyor ve uzun süre çıkmayınca bağırmaya başlıyor. Evde oda değiştirsem direk peşimden geliyor. Şikayetçi değilim ama bazen beni korkutuyor endişelendiriyor birşey oldu sanıyorum neden böyle yapıyor olabilir?

3 CEVAP

Elifke
Elifke

671

sizi seviyor ve hep sizinle birlikte olmak istiyor. yalnız kalmak istemiyor o kadar. onunla daha fazla zaman geçirip oynarsanız ve günde en az 15 dk onunla oyun dolu kaliteli zaman geçirirseniz, zamanla eve ne zaman geleceğinizi ve ne zaman oyun oynanacağını öğrenir.

AsenaTuncay
AsenaTuncay

116830

Korkulacak birşey yok yalnız kalmak istemiyor bence. Benimki de aynı banyodayken kapı muhafızı gibi bekliyor. Evde yatak olarak sadece beni kullanıyor başka bir yerde yatmıyor. Birşeyle meşgulsem miyavlıyor kızıyor, telefonla konuşuyorum koluma atlıyor :) istiyor ki hep onunla ilgilenelim

Bana daha çok seni korumak istiyor gibi geldi. Kapının başında bekliyorsa sana bir şey olacağından korkuyor olabilir ama bence sevin çünkü kedin bunları yapıyorsa seni kesinlikle önemseyip seviyordur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap