İltihaplı Yara

İltihaplı ameliyat yarası açık mı kalmalı bandajlı mı arkadaşlar. Kosırşık ameliyatından sonra nasıl yaptınız? Yakalık var kedimde. Açık 1 haftadır ama hiçbir iyileşme yok iltihap konusunda da.

5 CEVAP

**Kısırlık ameliyatından sonra

Ayben02
Ayben02

15110

İltihap varsa vet hekime soyleyin

Minikmuezza
Minikmuezza

13161

1 haftada iyilesme olmasi gerekiyor.yakalik verdiyse vet kullanin mutlaka normal dikis atmis demekki.ama iltihap olmamasi gerekiyor.veterinere gosterdinizmi

Ameliyatından 3 gğn sonra dikişi söküldü ve pens atıldı tekrar. İltihap da o süreçte başladı. Sürekli veteriner takibinde kedim. Antibiyotikleri, bakımı her gün yapılıyor tarafımca. Ama akıntı azalsa da durmuyor. Yara hep açık. Veterinerimiz yaranın açık kalması gerektiğini söyledi ama bandajlı olması gerektiğini söyleyenler de var. Fikrinizi almak istedim.

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

Ben 50 kedi kısırlaştırdım hiç böyle bir şey olmadı 2 günde de sokağa saldım sokak kedileriydi çünkü. Kusura bakmayın ama vetiniz tam bir kasap lütfen başka veterinere gidin. Furacin krem var ondan alın sürün acil önce baticonla temizleyin. Yakalığını da çıkarmayın.Kedilerim hep üstüne sütur iplik ile bandajlı verildi bana ama bu opersyonu kapamak içindi. Sonradan sizinki gibi hiç enfekte olmadı kedilerim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 238 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80687 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR