Köpeğim Süt İçiyor Ama Hiç Benimle Oynamıyor Koseye Gıdıp Yatıyor Bu Sabahtan Beri Boyle

Elif1315
Elif1315

166 Puan

Yavru kopegım sütünu ıcıyor koseye gıdıp uyuyor her zaman saldırıp ısırmaya calısan hayvan yok artık köseye gıdıp yatıyor cagırıyorum arkasını dönüp yatıyor ses cıkarıyor arkasını donuyor sabah komsuma gıttın doyurup geldiğimden beri boyle aksam oynadık bogustuk sabah oynadık ama geldin yüzüme bile bakmadı yemesinde bır sorun yok sadece benimle oynamıyor

2 CEVAP

zibityus
zibityus

11845

süt köpekler için zararlı olabiliyor bu konuda bir araştırma yaparsanız iyi olur. aklınıza takılan başka sorular varsa kralailesi.com/arsiv adresine soruyla ilgili kelimeleri yazarak ilgili videolara ulaşabilirsiniz . çok faydalı olacağına emin olabilirsiniz.

zibityus
zibityus

11845

gayet normal, köpeğin yatması çok mutlu hissettiğinin göstergesidir zaten bırakın yatsın dinlensin, tekrar denersiniz bir süre sonra. 1 2 kere çağırdığınzda gelmiyorsa daha fazla zorlamayın bir süre sonra tekrar deneyin. mesela çağırdınız gelmedi içeri gidin evde bir tur atın geri gelin tekrar oyuna çağırın ayrıca size saldırmasın, bir oyuncak alın onu çekiştirerek atarak falan oynatın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 497 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82074 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR