Göz Kırpması

eeliff
eeliff

687 Puan

arkadaşlar kedimi son 2 veterinere götürdüğümde de gözünde kırpma olduğunu söyledim burda bazı sorularda katarakt başlangıcı olabilir falan denmiş benim veterinerimde bunların yaşlı kedilerde olacağını kedimin sağlıklı olduğunu söyledi ama benim içimde hala bir kurt var en son geçen hafta çarşamba veterinere götürdüm ve yine aynı şeyi söyledim bir şey yok dedi sizde bunu yaşıyor musunuz sürekli olmasa bile gözünü bazen çok fazla kırpıyor aynı gün içinde geçiyor ama 4 5 gün sonra falan tekrar yapıyor bu ciddi bir sorun mudur yoksa her kedide olabilecek bir şey midir? çayla silin gibi şeyler okudum internette ama cesaret edemedim ne yapmalıyım?

3 CEVAP

Succubus
Succubus

10369

Evet evet sakin olun. Benim dengesiz de özellikle oyun oynarken hayatta tek gözünü kapamaz. Bunu fark ettiğimde tam aynı krizi yaşadım. O günün sabahında da zaten aşı randevum var diye koşa koşa gittim gösterdim. Normal zamanda 2 gözünü kırparken heyecanlı bir anında sanki o göz kırpmasıyla çok vakit kaybedecekmiş gibi davranıyor. Veteriner bir sıkıntı yok diyorsa güvenin bence.

ozlemsevgi
ozlemsevgi

7408

Konunun dışında çay konusunda fikrimi soyleyey, gözüne rahatlıkla çay sürebilirsiniz, korkmayın. Herhangi bi sorun olmasa dahi capaklarini, akintilarini temizler zararı olmaz faydası olur. Çayı, dem kısmı hafif ılıkken veya soğuk şekilde temiz bir pamuğa batırın çok ıslak olmayacak şekilde gözünü sağ sol kenarlardan çekerek üstünden silebilirsiniz. Çay kullanmak istemezseniz de Dr. Animals alın genel kulak göz temizliğini veya derisinde oluşabilecek herhangi bi yara veya cizikte veterinerinize danisarak kullanabilirsiniz :)

eeliff
eeliff

687

çok teşekkürler çayı deneyeceğim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 286 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR