Alman Kurdu Bakımı Ve Uygunlugu

Tgbcrk
Tgbcrk

1750 Puan

Selamlar
Alman kurdu sahiplenmek istiyoruz ancak apartmanda yaşıyoruz. İnsan isterse her şeyin üstesinden gelemez mi? Çok uçuk bir hayal mi ?

4 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Öncelikle, bir ırakta köpeği özellikle istemeniz satın alma fikriniz olduğunu aklıma getirdi. Lütfen bir canlıyı satın almadan önce üretim çiftliklerinin haline ve yuva ilanlarına bakın.(Farklı bir durum varsa üzgünüm. Bir suçlama olarak yazmadım.)
Bir köpeğin bakımını tamamen üstlendiğim olmadı daha önce ama anladığım kadarıyla hepsinin ihtiyaçları benzer. Günde 3-4 defa dışarıya çıkacak, 6 kilometre civarı yürüyecekse ve apartman yönetmeliğine göre köpek beslemeniz yasak değilse, bence neden olmasın.

Selinn_Loraa
Selinn_Loraa

105785

Köpeği nasıl alıştırdığınıza bağlı... Bazıları Alman kurdu cinsini saldırgan haline getiriyor... Ama siz sosyalleştirirseniz ve apartman ortamına alıştırırsanız tabi ki bakılabilir :) umarım hayaliniz gerçekleşir❤

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

ben alman kurdu bakmistim ben cok kucuktum ama az cok hatirliyorum cok disari cikarmaniz gerekiyor onun disinda zorlugu yok yukarida denildigi gibi nasil alistirirsaniz oyle buyur ama buyuk irk kopek oldugu icin baya bi yurumeniz gerekecek

Gamsem
Gamsem

10825

Bende siyah alman kurdu var 5 yaşında dişi bahçede bakıyorum.bakımı sizin ona ayıracağınız ve ilgilenmenize bağlı dişiler daha ernerjik oluyor apartman da sorun olcağını sanmam çünkü kolay eğitilebilen bir ırk ve zeki.fakat hergün en az sabah ve akşam yürüş yaptırmanız lazım bu ırk hareketli bir ırk ileride sağlık problemi yaşamamanız açısından bu çok önemli .onun dışında eğitimli ve çok ılıman bir ırktır .ama ona fazla zaman ayırmanız lazım tüy bakımı yürüyüş vs :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 566 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80268 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR