İltihap, Yuva Sorunu, Siyah Kedi Önyargısı

roserna
roserna

2480 Puan

soruma geçmeden önce ufacık bir sitemimi dile getireceğim. o kadar bıktım ki artık şu siyah kedi uğursuzluktur önyargısından. geçen gün gözleri mahvolmuş bir siyah kedi yavrusu buldum. simsiyah diye bırak alma diyeneler mi dersin, çok çirkin ne yapacaksın bunu diyenler mi dersin vallahi bıktım. sahiplendirmek için birkaç kişiyle konuştum tüyleri siyah diye vazgeçenler oldu. gözleri hasta ilgilenemem diyenler oldu. gerçekten bıktım bu durumdan. küçücük yavru onun da yaşamaya hayata tutunmaya ihtiyacı var. göz zevkinize hitap etmiyor diye arkanızı dönmeyin artık.
soruma geçecek olursam bu bahsettiğim yavrucak daha çok küçük. gözlerinde inanılmaz bir iltihap var. veteriner çayla silme bildiğin yıka toplarsa ancak böyle toplar dedi ve damla verdi. gözünün iyileşmesinden pek bir umudumuz yok. muhtemelen kör kalacak. evde bakma imkanım yok. üst katımda kullanılmayan teras var orada bakıyorum. birkaç gün sonra evden ayrılmam gerekiyor. annesi hala eski yerinde bekliyor. oraya salmayı düsünüyorum tabii veteriner kontrolünden sonra. sahiplenecek birileri desen hasta ve siyah tüylü diye kimse sahip çıkmadı. annesinin olduğu yer hemen yan tarafımız ve orada da yemek veriliyor ama şu da var ki annesi çok istemiyor gibi yavrusunu itekliyor. geceleri tek yatıyordu önceden. sizce bu yavruyu annesinin yanına salmalı mıyım? yoksa başka bir yer mi yapmalıyım oraya yakın taraflarda?

2 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Gözünü kaybedecekse sokakta yaşayamaz. Farklı bir veterinerle şansınızı deneyin tekrar. Bırakmak zorunda kalırsanız da engelli değilken biraz daha fazla yaşayabilir sokakta.
Görmeyen bir kedinin sokakta hiç şansı yokken evde sorunsuz yaşayabilir. Yuva aramaya devam edin ya da arayabilecek birilerinden yardım isteyin lütfen.

roserna
roserna

2480

açıkçası kimse istemiyor ben de ne yapacağımı şaşırdım. kedi sahiplenmek istiyorum diye söylenen kişilere teklif ettim. hasta hayvanı bakamam diyenler çok oldu. bir arkadasım evinin önünde yer yapıp bakmak istiyor. yarın kontrol için gittikten sonra duruma göre bakacağız. cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 295 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR