Kedim Hapşırıyor Ve Gözü Akıyor

catguardian
catguardian

2970 Puan

gözünün aktığı bu fotoğraflarda belli oluyor çok az bunları dün akşam çekmiştim şu an daha fazla akıyor, dün iki kere çay demiyle sildim normalde böyle akınca geceden silerdim sabaha bir şeyi kalmazdı bugün hâlâ akıyor. iki gündür de baya hapşırıyor. bugün veterinerimize yazdım kapalıymış, zannediyorum ki diğerleri de kapalı. yarına kadar yapabileceğim bir şey var mı? evde yapabileceğim bir şey? teşekkür ederim..


2 CEVAP

melisberk
melisberk

3322

oturduğunuz yere göre değişir ancak 7/24 açık veterinerler var, onlardan birine götürebilirsiniz. götüremeseniz de ne yapabileceğinize dair bilgi verebilirler telefonda, en azından veterinerin vereceği bilgi daha sağlıklı olur.

Gonul27
Gonul27

195

Eczanelerde satilan terramycin goz merhemi kedilere de gerektiginde kullaniliyor sabah aksam. Veya o yoksa tobrased galiba ismi yine eczanelerde var goz damlasi, onu gunde birkac kez diyorlar. Bir de kornea cizigi gibi bir sorunsa veterinerlerde satilan muadili bulunmayan bir damla var iceriginde onarici bir cesit hyaluronik asit var. Destekleyici olmasi acisindan kasaptan ilik suyu kaynatip o jellesmis ilikleri yedirebilirsiniz yerse. Ama sorun gozde ise tabi. Once veteriner muayenesi yapilsa daha iyi olur. O vakte kadar yemesi icmesi enerjisi normal mi onu takip etmeli.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 583 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR