Göz İltihabı

roserna
roserna

2480 Puan

bu konuda çok kes soru - cevap açtım burada ama hala tam emin değilim. bu bebeğin gözleri kadar ileri derecede bir iltihap sprunuyla karşılaşmış olanlar var mı? varsa neler yaptıklarını anlatabilirler mi?
bu arada veterinere götürdüm 5 günlük bir antibiyotik damlası tedavisi uyguladık yarın kontrole gideceğim ama göz ameliyatı vs istenirse yaptıracak bir bütçem yok. malum veterinerlerimizin çoğu iyilikten bir haber olduğu için olaya sadece gelir olarak bakıyorlar. o yüzden bir bilgisi olan varsa önceden paylaşırsa sevinirim.


5 CEVAP

Leblebiiiii
Leblebiiiii

309

Avcılar hayvan hastanesine götürebilirsiniz. En doğru bilgiyi size verirler ameliyat gerekli mi vs.

cansuuranus
cansuuranus

12689

Amelıyatsız ıyılesmez o gozler. Avcılarda aynur hanım var . Goz konusunda uzman . Fiyatlarıda bı cok yere gore uygun . Cok fazla agrı ve halsızlık yapıodur .lutfen ertelemeyın . Ertelendıkce kor olabılır hatta gozlerını almk zorunda bıle kalabılırler. Bızım ufaklıgında boyleydı 1 gozu murat sarogluna goturdk acıl amelıyata aldılar hayvan kendıne geldı .ılacla falan olcak ıs degl bunlar hıc kendı veterınerınızle vakıt kaybedıp goz uzmanına goturun yavrucagı .... cok cok gecmıs olsn

cansuuranus
cansuuranus

12689

Hangı sehırde oturuyorsunuz bılmıyorum ama her sehrın bı hayvan hastanesı ve alanında uzman hekımlerı vardır .

roserna
roserna

2480

maalesef istanbul'da oturmuyorum. giresun'da oturuyorum. ne yapacağımı bilemedim. veterinere evde bakma imkanım yok deyince pek ilgilenmedi gibi geldi sanki bana da. başka yere götürdüm yine aynı durum. barınaktaki veterinere götüreyim dedim aradım kedi bakmıyoruz dendi. hayvan hastanesi de bir tane özel var ama konuşmadım daha orayla.

İlaç önerisini doğru bulmuyorum bu yüzden herkese örnek olmaması adına kendi tavsiyem olan ilaçları size özelden yazacağım. Yalnız yine bir hekime danışsanız iyi olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 356 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR