Kızgınlık Belirtisi Mi?

Buketkazan
Buketkazan

7571 Puan

Kedim 3 aylık erkek, üzerimde ya da evde peluş bişey gördüğü zaman tavırları değişiyor, uysallasip pelusu emmeye başlıyor, elleriyle de süt emer gibi yapıyor.
Daha önce bahçede baktığım erkek bi kedi vardi, yine pelus pandufuma karşı böyle tavırlar gostermisti.O zamanlar pek bilgim olmadigi icin anlamlandiramadim ama sonra üzerine koku bıraktigini fark ettik bu yüzden merak ettim
Bu kızgınlık belirtisi olabilir mi? Benzer şeyler yaşayan var mi?

7 CEVAP

sanslibuyuyor
sanslibuyuyor

4442

ben kedimi sekiz aylıkken kısırlaştırdım o emme hareketini ve patisini süt emer gibi yapması kucağıma gelince hala devam ediyor ama kızgınlıkla ilgili olup olmadığını bilmiyorum ve ben kedimi koku bırakmadan kısırlaştırmıştım bence bebeklikten kalan bir alışkanlık kızgınlığa girmemiştir

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

tabiki hayır geç olgunlaşan bebe o süt arıyor

Ulan benim 2 aylık kedim yapıyor aynısını bence kizgınlık değil ya OFOWKFOEKFKÉ

sforselin
sforselin

119776

Çoğunlukla annesinden erken ayrılan kediler yaparmış bu hareketi. Kızgınlıkla ilgili değil. O zaman geldiğinde daha farklı hareketleri oluyor :)

Buketkazan
Buketkazan

7571

Ben de erken olduğunu düşündüm ama önceki tecrubeden ötürü bi tirsmadim değil kdkdkkdkd

DoraFiko
DoraFiko

15662

Benim kedimde 1aylıkken annesiz kalmış ben sahiplendim emme refleksi hala devam ediyor mesela. Özellikle kendi kolunu emiyor. Peluş battaniyesi vardı onuda emiyordu devamlı 3 4 aylıkken bunu sıklaştırmaya başladı emiyor elleriyle yoğuruyor bayada uzun sürüyor. Ben yine emmeye yoruyorum ama kucağıma aldım bakmak için cinsel organını çıkarmış bildiğiniz çiftleşme hareketi yapıyormuş bizimki :) hekimimize söyledim normal olabilir erken girecek demekki kızgınlığa dedi sizde o şekilde bakıp anlayabilirsiniz niyetini :)) ben o peluşu kaldırdım daha bulamıyo o günden sonrada daha görmedim yaptığını.

Buketkazan
Buketkazan

7571

Teşekkür ederim cevaplariniz icin :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 324 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR