İstanbul /Maltepe'de Güvenilir Ve Uygun Fiyatlı Veteriner ...

GlsmKrpk
GlsmKrpk

117213 Puan

Herkese merhaba.
Sokağımızın kedilerinden biri aylar önce bacağından saldırıya uğramış ve bir ay boyunca o bacakla dolanmış ,durumunu geç görüp hemen müdahale ettik önce belediye vet. gitti, oradan iyi bir sonuç alınmadı. Daha sonra bu oğlana bir ay boyunca evde krem tedavi, arada antibiyotik ve bağışıklık güçlendirici uyguladık , kontrolde yoğun enfeksiyon çıkması üzerine 3 hafta boyunca özel veterinerde kaldı. 3 hafta da belli aralıkla antibiyotik iğnesi ve bağışıklık güçlendirici iğneleri yapıldı ,bacaktaki açık yaranın bir kısmı zımba ile tutturuldu vs . Bugün veterinerden aldık kara oğlanı kan değerlerinde hala enfeksiyon tespit edildi aynı yerde tedavi etmek istemiyoruz bu yüzden . Bu süre zarfında baya bir harcamada yapıldı.
Anadolu yakasında Maltepe'de ya da yakın olan bölgelerde güvenilir işinde iyi , fiyat olarak uygun veteriner tavsiyeniz var mı ?


6 CEVAP

Merve203
Merve203

2589

Eray veteriner klinigini onerebilirim.

Succubus
Succubus

10369

Şehir Veteriner kliniğine gidiyoruz biz de

Succubus
Succubus

10369

tam teçhizatlarından emin değilim ama kısırlaştırma ameliyatımızın içinde kan tahlili vardı. çakılı teslim etmeden önce iyice hareketlenmesini beklediler ve o süreyi yoğun bakımda (küvez gibi olan) geçirdi. Onun dışında dikişleri de boyunlukla strese girmesin diye biraz farklı attı ve boyunluk takma ihtiyacımız ortadan kalktı. yani hem kediyi tanıyorlar ve karakterine göre de hareket ediyorlar hem de bahsettiğiniz işlemler için en azından teçhizatları yeterli. Ekstra aklınızda bir işlem varsa da arayabilirsiniz, oldukça ilgililer.

GlsmKrpk
GlsmKrpk

117213

Fotograflardan belli olmuyordu en iyisi aramalı.
@Succubus Çok teşekkür ederim

Succubus
Succubus

10369

evet fotoğraflar çok yetersiz. giriş ve muayenehaneyi gösteriyor ama ameliyathane vs vs de var. fiziki olarak oldukça geniş yani

GlsmKrpk
GlsmKrpk

117213

Eray vet bize uzak ama Şehir Veteriner kliniğine gidebilirim. Sokak hayvanlarına da ilgililer gibi gözüküyor. Bir kaç test daha yapılacak corono testi gibi , yeterli techizatları var mı acaba ?
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 552 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR