İngiliz Cocker Oğlum Mamsını Yemiyor

dogaguleviz
dogaguleviz

186 Puan

3 yaşında ingiliz cocker sahiplendik daha yeni geldiğinden beri mama yemiyor veteriner köpekelrin sevmeyeceği bir mama değil dedi ne yapmalıyım?

5 CEVAP

Selinn_Loraa
Selinn_Loraa

105785

Merhaba hangi marka mama kullanıyorsunuz? Köpeğiniz geleli ne kadar oldu?

mama değiştirmenize rağmen hala yemek yemiyorsa sorunu olabilir.

dogaguleviz
dogaguleviz

186

markası virbac geleli 1 hafta oluyor mamasını çok çok az yedi ,ilk defa köpek baktığım için pek bilgim yok

Selinn_Loraa
Selinn_Loraa

105785

@dogaguleviz aslında eve yeni gelen hayvan, ilk gün yemek yemez. Çünkü yeni ortama kolay uyum sağlayamaz. Ama sizin miniğin geleli 1 hafta olmuş. Artık yavaş yavaş uyum sağlamıştır evinize, sizlere. Ben bu zamana kadar hiç öyle bir mama markası duymadım :D bence mamayı beğenmemiş olabilir. Eğer uygun fiyatlı mama arıyorsanız. Enjoy, Econature, Mystic, Prochoice deneyebilirsiniz. Pahalı ve iyi markalardan da N&D, Acana, Orijen gibi markalar var isterseniz...

zibityus
zibityus

11845

yemeği verin 20 dk içinde yemezse geri kaldırın ve diğer öğüne kadar başka hiç bir şey vermeyin. aç kaldı falan tarzı düşünmeyin. en fazla 3 gün sonra iştahla yemeye başlar. tabi başka bir sağlık sorunu yoksa. verdiğiniz yemek köpeğin gözünde bir av ve siz ona payını veriyorsunuz eğer o yemiyorsa bu sizin sorununuz değil gibi düşünmelisiniz, tabi ki köpek aç kalmasın beslenmeli ama köpeklerin acıkması insanlar kadar çabuk olmaz bizim 1 günlük acıktığımız kadar onlar 3 gün sonra acıkırlar. yemediği kadar mamayı azar azar sonraki öğünlere ekleyerek alması gereken besinleri almasını sağlamış olursunuz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 404 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR