Dışarıya Çıkarmak

dogaguleviz
dogaguleviz

186 Puan

köpeğimi okulum yüzünden sabahları dışarı çıkartamıyorum sadece akşamları çıkartsam bir sorun olur mu?

5 CEVAP

Blychee
Blychee

1453

Tuvaletinizi akşamdan akşama yaptığınızı düşünürseniz bence cevabı bulursunuz. Ev arkadaşım sabah 8 de dersi varken 6da çıkarırdı köpeğini tuvalete yani uykunuzdan taviz vermeniz gerekiyor, evde yaptiryorsaniz tuvaletini o ayrı bir konu tabiki :)

zibityus
zibityus

11845

çıkarmayacaksanız köpeği çıkarabilecek birine verin ona eziyet etmiş oluyorsunuz ve buna hakkınız yok, köpeğe iyi gelemezsiniz ve mutsuzluğa sürüklersiniz onu.
eve tuvaletini yapmaz köpekler, hiçbir köpek sürü merkezine boşaltım yapmak istemez çünkü bu stres kaynağıdır ormanda da köpekler boşaltım için sürü merkezinden uzaklaşırlar. sadece sabah akşam değil gece de çiş için çıkarmalısınız en az 3 sefer yani. köpek çaresizce sizi beklememeli, güneş doğduktan en fazla 1 saat sonra çıkmalı çünkü onun için hayat başlamış oluyor gün doğumuyla. lütfen köpekleri çaresizce bırakarak onlara eziyet etmeyelim onlar için hayatımızı düzenlemek zorundayız ya da köpek almayabiliriz bu zorunluluktan muaf olmak istiyorsak

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

Köpek tuvaletini dışarıya yapıyorsa sorun olur. Birde ne süre çıkarıyorsun 10dak 20 dakika birde köpeğinin cinsi ne enerjisini günde 1 saat atması gerekli mi?

AsenaTuncay
AsenaTuncay

116830

Yarım saat erken kalkıp çıkartcaksınız eğer dışarıda yapmaya alışıksa. Bizde hastalıktan yeri geliyor kolumuzu kaldıramıyoruz ama kalkıp sabah akşam mutlaka çıkarıyoruz. Evde sizden başka yaşayan da vardır sanırım.

Kucuk irk kopegime pedi gosterdigim yere alistiriyorum evde.
Bir yasinda evlat edindigim halde alisiyor.
Daha once de besledigimiz kizimin yorkie sini evde gazeteye alistirmistim.gemi gezilerine tatil koylerinde bile gazeteyi koydugum tuvaletin bir kenarina yapti.
Onu da 1 yasinda evlat edinmistim
Yaptigi zaman reflexin cubuk odullerinden bir parca koparip veriyorum.
Aksi halde kizgin yuz ifadesi ve ses tonu..
Cok akillilar sevgiyle her turlu egitebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 424 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR