Kediye Kan Tahlili Yaptırmak

dolstoy
dolstoy

2355 Puan

Konuda da dediğim gibi kedime düzenli kan tahlili yaptırmaya başlayacağım daha önce hiç yaptırmadım konu hakkında bilgim yok. Dünden beri 3 veterinere yazdım 1i cevap verdi onda da laboratuvar yokmuş 2 si cevap bile vermedi. artık üniversite hastahanesinde yaptırmaya karar verdim cevap vermemelerinden dolayı ama kedimi nasıl ve saat kaçta götürmem gerektiğini bilmiyorum bilen birisi varsa yazarsa sevinirim

7 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Bence de yapilmali, ama belli bir yastan sonra ve belki de 6 ayda bir coktur. Senede bir yetebilir. Cunku karaciger yetmezligi falan varsa ustune ic parazit ilaci bile yapsaniz karaciger iflas ediyormus. Ama yine de genc kedide cok gerekli degil sanki.

Minimesi
Minimesi

14601

Kedinize niye durduk yere kan aldırıyorsunuz benim kedimden dün aldılar resmen eziyet çekti

mrvargc
mrvargc

801

Rutin kontrolleri icin gerekli olan bisey. Eger anormal bir durum varsa onceden gorulebilmesi icin. Benimveterinerim de 6 ayda 1 defa onermisti.

sforselin
sforselin

119776

Biz ameliyat öncesi baktırdığımız için açtı karnı, belki aç olması gerekli olabilir insanlardaki gibi. Telefon edip bilgi alın derim.
Bir de tepkilerinden dolayı zor bir uygulama kan aldırmak. Yanında daha rahat hissettiği biri varsa o götürsün ve tırnaklarını kısaltın derim :)
Veterinerlik fakültesi test konusunda daha iyi bi tercihtir bence. Cihazlarının birçok kliniğe göre daha iyidir diye düşünüyorum. Buna göre de uygundur bence ücretleri.

dolstoy
dolstoy

2355

3 hafta sonra aşışı var o gün aç olarak götürücem artık olmazsa aşısını erteleyip yaptırıcam gitmeden tırnaklarını da keserim. yılda 1 yeter diye düşünüyorum boşuna strese sokmayayım 2 kat fazla götürerek.

dolstoy
dolstoy

2355

kim kan aldırmayı sever? olası bir hastalığa karşı tedbir amaçlı keyiften aldırmıyorum

dolstoy
dolstoy

2355

kedim 2 yaşına girecek birkaç ay sonra ve açıkçası korkuyorum hastalanırsa diye o yüzden başlayacağım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 392 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR