Acil Fotoğraflara Bakın (Az Önce Hata Oldu)

Sağ arka patisi kıtık mı? Yamuk gibi duruyor. Belediyeden almaya geliyorlar.


16 CEVAP

1453Fatih
1453Fatih

4086

Yürürken topallıyormu

Arka sağ ayağının üstüne basmıyor denge sağlaması gerektiğinde çok hafif basıyor. Patisine bastırmadan dokundum ama çok bir tepki vermedi acaba bacağın yukarısında mı bir sorun var bilmiyorum. Bir kaç gün gözlemleyeceğim. Olmazsa kendim veterinere götüreceğim. Belediyeye bugün yaptıkları davranıştan sonra asla kediyi vermem. Yavruları olduğunu söylememe rağmen alırlarsa aynı yere geri bırakılmadığını söylendi

shilohlael
shilohlael

1356

İnanmıyorum. Açık açık söylemişler bari iyi. Şaka gibiler. Hayvanlar mal diye geçiyor. Devletin malı fakat devletin umrunda bile değil. Aksine hayvanları yok ediyorlar. Yazık.
Tepki vermiyorsa da başka bir problem olabilir, hissizlik. Acıyorsa tepki veriyorsa daha iyi gibi geldi.
Gözlemleyin evet bazen kendilerine iyileşebiliyor dinlendikçe. Sorun büyükse zaten tıbbi müdahale gerelir.

Esila46
Esila46

12047

Götürmeyin. Sağlam kedileri bile öldürüyorlar.... Vahşet resmen.

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Bir sokak kedim ön sağ patisine basamıyordu tedaviye götüremiyordum belediyeye verdim sonra geri bırakmayız diyince hemen geri aldım para biriktirektim kırık sanıyordum o zamanlar ama 1 ay sonra iyileşti kendiliğinden geçenlerde yine bu tarz bir olay yaşadım 2 hafta sonra iyileşti

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Üstüne hiç basmıyorsa kesinlikle kırık diyebiliriz, tabiki daha yukarlarda olabilir kırık o yüzden yepki vermemiştir. Takibini yapın mutlaka belediyeler güzel çalılmıyor.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Kırıklar için kemik suyu, paça suyu birebir, iyice kaynatıp suyunu verin içsin ama çok kaynayacak jelleşecek su, düdüklüde yapın.

@zehrabulutt tamamdır çok teşekkürler kaynatıp vericem mutlaka.


Üstüne çok hafif ucuyla basıyor denge sağlamak için. Emin değilim kırık mı değil mi? Kırıksa kendi kendine yanlış kaynayabilir mi?

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Röntgen çekilmeden, kırığın nerde ne boyutta olduğunu görmeden bir şey denemez ama yanlış kaynama ihtimali var tabi. İnşallah değildir kırık, gözlemleyin bakalım.

Öyle yapacağım.
Sizleri de bilgilendiririm mutlaka yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Hangi belediye çoğu belediye pek ilgilenmiyor başka korumaya alacak yok mu

İst Büyükşehir belediyesi
başka korumaya alacak kimse bulamadım.

Maalesef o kadar sinirlendimki bu akşam.


1.5 saat kediyle birlikte sokakta bekledim. En sonunda arayıp 2 saat içinde gelceklerini ama aynı yere geri bırakmadıklarını kedileri sahiplendirdiklerini söylediler. Yavruları var diyorum anlamıyorlar. Gelmek istemedikleri o kadar belliydiki konum istedim ben tedavisini yaptırıp geri dönücem kediyle birlikte diye olmaz dediler.

@esila46 asla götürmem zaten bir kaç gün gözlemliycem. Ailem eve almama izin vermedi ama çokta almak istemedim sokakta yavruları var .Yavruların yerini de bilmiyorum gizliyor. Her gün 2 kere çıkıp kontrol edicem 2-3 gün içinde bir düzelme göremezsem taşıma çantasına koyup kendi veterinerimize götürücem.

Bir hafta kadar bekleyeyim o zaman. Daha çabuk iyileşmesi için yaş mama falan alıcam yarın. Evde de kalmamış veremedim bu akşam.


Umarım düzelir. En çok sevdiğim kedilerimden biri.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 646 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR