Kurtlanmış Mama Sahte Olabilir Mi

Arkadaşlar merhaba, iki kiloya yakın Nd mama vardı, bir buçuk aydır yoktum evde, mama odamda kendi ambalajında ayrıyeten de ayrı ayrı buzdolabı poşetlerine koyup ağızlarını sıkıca bağlamıştım. Bugün döndüm ve yavruma vermek için poşetin birini açtığımda kurtlanmış olduğunu gördüm mamaların. Odamın perdeleri ve kapısı kapalı, pek güneş görmüyor ve sıcak olmuyor nasıl kurtlanmış anlamadım. Son kullanma tarihine daha çook var, M a r k a m a m a d a n almıştım güvendiğim için. Saklama koşulumda sıkıntı görmüyorum yani bunun bş tık ötesi buzdolabına koymak olurdu herhalde. O site böyle bişey yapmaz diye umuyorum ama s.k.t. tarihiyle oynanmış ya da sahte mama olabilir mi sizce? Bugünlük yedirmek zorunda kaldım yavruma, birazdan yeni mama siparişi vericem, o sitenin fiyatları uygun diye ordan almak istiyodum, napiim şimdi ben :(

12 CEVAP

Kurtlanmış mamayı daha fazla yedirmeyin. İç parazite neden olabilir. Mamanın paketi duruyorsa farminaya Instagram üzerinden dm atarak mamanın orijinal olup olmadığını skt tarihi ve lot numarasının fotoğraflarını atıp sorabilirsiniz.

Themis_hy
Themis_hy

1119

Nd nin bazı partilerinde ciddi sıkıntı var. Geçen şikayet var sitesinde okudum nd morina balıklı mamadan kedilerinin hepsi zehirlenmiş, 1 tanesi de ölmüş :((

Ozge00
Ozge00

131723

Dediğiniz site güvenilir evet ama kurtulanma olayı cok tuhaf geldi. Bir de 2 ay yani kisa bir süre. Bazen kilolarca mama alıyorum 2 aydan fazla duruyor ama hic oyle bir sorun yaşamadım. Ilginç cidden.
Isterseniz bir farminaya mail atin veya Instagramdan yazin.

Erogluekiin
Erogluekiin

24279

Ben gittim petshop da da aynı olay oldu gözümün önünde nd paketini açtı boşalttı bir baktık kurt dolu en az 8 9 tane bir pakette farmina yı aradı paket duruyor falan dedi sonra ne oldu bilmiyorum

Erogluekiin benim pakette öncesinde hiç kurt yoktu ALLAH için ama şimdi nasıl oluşmuş anlamadım, hani odada başka bişey de yok kurt yapıcak. Ev havasız kaldı ondan mı oldu acaba diyorum ama başka da kurtlanan bişey yok, anlam veremedim.

Evet okudum Themis sağ olun, gerçekten bi tuhaflık var. M a r k a m a m a ile iletişime geçtim ben, onbeş gün içinde iade olunabiliyormuş, ben alalı dört ay falan oldu ve o zaman bişey farketmedim belki de kurtlar henüz yumurta halindeydiler. Yani durup dururken mama nasıl kurtlanır ki, ağzı sıkıca kapalı, havadan kapmadı ya bu kurtları. En azından şikayetimi belirttim ya günah benden gitti, sorumlusu kim bilmem ama bi daha da almam herhalde oradan.

Kurtlanmış mamayı daha fazla yedirmeyin. İç parazite neden olabilir. Mamanın paketi duruyorsa farminaya Instagram üzerinden dm atarak mamanın orijinal olup olmadığını skt tarihi ve lot numarasının fotoğraflarını atıp sorabilirsiniz.

Yedirmek zorunda kaldım çünkü bugün dedim ama aslında geleli iki saat anca olmuştur ve açık bi yer yok, evde başka yiyebileceği hiç birşey de yok şu an Marstakiyabancı sağolun öyle yapiim ama ne işe yarayacak gerçi gitti mama :(

E yani aynen Ozge00, on kiloluğunu da almayı düşünüyordum bide. Ben güzel, kaliteli beslensin diye kendi ihtiyaçlarımdan kısıyorken başıma bu geldi.

Beş kiloluk almıştım neredeyse yarısı çöpe gidiyor yani. Gerçi parka dökeceğim zaten sokak kedileri herşeyi yiyor, bari onlarn işine yarasınn biraz.

Ciddi misiniz :(( e napıcaz, hadi kurt neyse de -farkediyorsun en azından- bu zehir ne demektir, şikayetçi olmuşlardır inşaallah.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2643 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR