Kedim Çiftleşebilir Mi

Duruadal
Duruadal

676 Puan

9 aylık bir scottish fold erkek kedim var ve kısırlaştırmadan önce ondan bir yavru almak istiyorum beraber eğlenebilirler diye ama kedimin bir testisi hala karın boşluğunda veterinerimize sorduğumuzda eğer öbür testis normal çalışıyorsa bir şey olmaz dedi ama kedim kızana girdiğinde koku bırakmadığı için beni biraz düşündürdü ben de bu yüzden şunu merak ediyorum kedim sağlıklı bir şekilde çiftleşmeye uygun mu? Yoksa hiç çiftleşmeden kısırlaştırmalı mıyım???

12 CEVAP

BellaMia
BellaMia

1582

Kedinizin eğlenmesi için yavru kedi ihtiyacınız var ise bahçemde çok güzel yavru kedilerim var ama kulakları kıvrık değil

Cins kedinizi neden çiftleştirmek istiyorsunuz ki?? Ciftlestirip ondan bir yavru almayı düşünmek yerine sokakta yardıma muhtaç sürüyle can var, onlara yuvanizi açabilirsiniz. Cins hayvanların ciftlestirilip satıldığı yerde maalesef sokak canlarına yuva bulmakta zorluk çekiyoruz.
Kediniz her kızgınlığa girdiğinde çeşit çeşit alışkanlıklar kazanacaktır. Bu sefer koku birakmamis olabilir ama bir dahakine bırakıp bunu alışkanlık haline getirebilir. Tavsiyem bir an önce çiftleştirmeden kedinizi kısırlaştırmanız..

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Beraber eğlenmesi için kendi yavrusu olmasına gerek yok, yuva arayan zor durumdaki yavrulardan birini sahiplenin. Kendi yavrusu da olsa o bunun farkında olmayacak zaten, ilk geldiğinde tıslayacak istemeyecek. Havalar da soğumuşken bir yavruya sıcak bir yuva vermek çok daha güzel bir duygu emin olun.

pompompurin
pompompurin

16763

sokakta yuvaya ihtiyacı olan binlerce yavru varken cins kedi üretimine destek vermeyin. kedinizin sağlığını tehlikeye atmamak için kısırlaştırın. sahiplenin. üstteki sözde hayvansever cins kedi takıntılısına kulak vermeyin. sokaktaki kedinin evdeki kıvrık kulaklıdan farkı yok. onu kurtardığınız için size minnet duyar ve satın alınmış herhangi bir üretim kedisinden daha sevecen olurlar. sokaktan geldikleri için daha uyumlu olurlar. en sonunda karar sizin ama kedinizin sağlığı ve mutluluğunu, sokakta acı çeken yavruları düşünün.

dipsy_dipsy
dipsy_dipsy

946

Herkes cins kedi çiftleştirilmez va detip ahkam kesip muhalefet oluyorlar. Sen veterinerlere danış sorabildiğin kadar sor. Eğer problem yoksa ve karşıdaki dişi kediye guveniyorsan(fold olmaması şartı ile) çiftleştir. Bize kedi köpek satışçıları gibi bakıyolar. Aldırma. Benim kedim hamile. Anne olmadan kısırlaştırmak istemedim. yemediğim laf kalmadı. :D

BellaMia
BellaMia

1582

Sevgili dipsy, sadece satıcı gözüyle bakmıyoruz birincisi Scottishler 1961de genetik uzmanıyla geliştirilen üreme programının kedileri, yani hasta kediler çocuklarınız acı çekiyor ama siz bu acıyı görmüyorsunuz, ikincisi evet biliyoruz çok güzeller ve doğan her Scottish sokakta yuvaya ihtiyacı olan bir kedinin şansını yok ediyor, üçüncüsü her doğum kedinin ömründen 1-3 yıl alır, dördüncüsü bir tanıdığımın Scottish kedisi hiçbir sağlık sorunu yokken bebekler gibi bakılırken doğum esnasında öldü. Kedinizi ve hayvanları seviyorsanız kısırlaştırın, satın almayın. He zaten daha önceden bilinçsizlikle satın alınmış yahut kurtarılmış bir scottishiniz varsa ona yapacağınız en büyük iyilik yine kısırlaştırmak ve rutin hekim kontrolü olacaktır.

Mustafanacar
Mustafanacar

13408

Kediniz tek testisle çiftleşebilir.

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Her scotish fold acı çekmez yanlış çiftleştirmeden dolayı acı çeker... Yanlış bilgiler vermeyiniz.

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

dostum sana tavsiye, kedini kendi sağlığı için kısırlaştır ve mutlu olması eğlenmesi için sokaktan bir kedi al.

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Bence de onun sağlığı için kısırlaştırın, kısırlaştırarak hem sağlık sorunlarının hem de davranış bozukluklarının önüne geçmiş olursunuz :)

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

Bir de bildiğim kadarıyla bir babanın oğluyla geçinmesi her daim mümkün değil, nasıl iki kedinin birbiri ile anlaşamaması gibi bir olasılık varsa bu baba ve çocukları arasında da geçerli.

Anonymus179224
Anonymus179224

12065

babanın çocuklarıyla geçinmesi*

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 631 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR