Çok Üzgünüm :(

Minikbihter
Minikbihter

2718 Puan

Arkadaşlar ben kedimi yaklaşık 1,1.5 aydır tasmayla dışarı çıkarıp gezdiriyorum 30-40 dk yakın. Son bir haftadır gezdikten sonra eve geldiğimizde kafesten çıkmıyor ve resmen tekrar çıkarın diye gözümüzün içine bakıyor o kadar içimiz acıyor ki. Ailecek ona inanılmaz alıştık ve İstanbul'da bir kediyi sokağa bırakmak bana onu öldürmekmiş gibi geliyor lakin bu halide bizi çok üzüyor :((( ne yapsak bir türlü bilemedik hiç sokağa alıştırmasa mıydık? Ama o da onu hapsetmişiz gibi geliyor valla bilemedik

6 CEVAP

gizemaslan
gizemaslan

11295

havalar soğudu artık çıkmaması daha iyi olur bir ağlar iki ağlar üçüncüde unutur kapıya gidip her ağladığında dikkatini dağıtın oyun oynatın. Kediniz dışarıya çıkmak istiyor diye sokağa mı bırakacaksınız?? ne yiyecek ne içecek? nerede uyuyacak? kaç gün yaşayacak araba çarpmadan, ezmeden çocuklar boğazına ip takıp boğmadan?? ben olsam aklımın ucundan bile geçirmezdim bırakmayı.

gizemaslan
gizemaslan

11295

ayrıca çok fazla bulaşıcı hastalık var bence gezdirmeye çıkartmak da pek mantıklı değil

geceem
geceem

2827

Kediler genel olarak dışarıyı çok severler zaten, dışarıda onu ne gibi kötülükler bekliyor aslında bilemiyorlar ki... sanırım apartmanda oturuyorsunuz çıkaracak bahçeniz yok, ama ben olsam arada sırada çıkartırım ve pencerenin önüne çıkabilmesi için ona yer yaparım. Dışarı çıkamadığı vakitler pencereden bakar:)

Latahzen27
Latahzen27

13204

Bizim kedimizde öyleydi ama izin vermiyorum yoksa bu alışkanlık hale gelebilir bu sefer ewe getiremezsiniz kedinizi

Minikbihter
Minikbihter

2718

Öncelikle dediğim gibi ASLA Sokağa bırakmam çünkü bunun benim gözümde onu ölüme terk etmekten başka bir açıklaması yok. Hastalık konusuna gelince zaten düzenli olarak aşılarını oluyor ve diğer kedilerle herhangi bir iletişimi yok ve bilmiyorum ne kadar doğru ama ben çıkarmaya devam edeceğim gibi duruyor. Çünkü 4 yaşında çocuklar gibi park için ağlıyor sanki ve bende onu parka götürmek ve onu mutlu etmek zorundaymisim gibi hissediyorum. Onların doğaları toprak çimen en azından günde 30-40 dk bile toprağa basabilse bu onun için iyi bir şey gibi :)))) cevaplar için çok teşekkür ederim :))))

baranertaga
baranertaga

12029

Benim babamın çok eskiden çocukluğunda dişi kedisi varmış her gün belli saatlerde kendi sokağa çıkar gelirmiş. Çiftleşmeye de kendi gidermiş 6 tane yavrusu olmuş 3 tanesini sahiplendirmişler kalan 3 ten de biri dişiymiş öbür senede o doğurmuş:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 516 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR