Kedimin Kızgınlık Dönemine Girdiğini Nasıl Anlarım?

geceem
geceem

2827 Puan

Bunu nasıl anlayabilirim

3 CEVAP

Po2ya
Po2ya

819

Benim kedim şu an kızgınlık dönemi belirtileri vermeye başladı. Gördüğüm kadarıyla geceleri dış kapının yanında miyavlamak, balkon kapıları ve pencerelere atlamak, kuyruğu kalkık poposu hafif havada sürünürmüş gibi yürümek ve tuhaf bir tonla miyavlamalar bir de her hangi bir nesneye çiftleşme hareketi yapmak. Benim bildiklerim bunlar.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Kızgınlığa girdiği zaman haberiniz olur büyük ihtimalle. Geceleri asla susmadan sabahlara kadar miyavlar. Gündüz olunca da yorgun düşer uyur. Gece zımba gibi uyanır ve kaldığı yerden devam ederek hayati zindan eder. Erkek kediyse koku bırakmaya başlar ama benim kedim bırakmadı. Kötü kokulu çiş gibi bisey olduğunu ve kokusunun geçmediğini söylüyorlar çok şükür öyle bisey olmadi bizde. Bide benim kedim cinsel organını çok yalamaya başlamıştı kızgınlık zamanında. En baskın belirtisi miyavlamasıydı kapıda, pencerede, yatakta, koltukta, banyoda, her yerde ayrı ayrı miyavliyodu ve çok dikkat etmeme rağmen evden kaçtı bir kaç kere. Kapıda pusu kuruyodu resmen. Ben kapıyı aralar aralamaz aradan sıyrılıp kaciyodu. Kısırlaştırdiktan sonra miyavlama belirtisi çat diye bitmiyo bu arada azalarak bitiyo. Sonra sessiz geceler, mutlu kediler, mutlu sahipler...

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Benim kedim yaklasik 9 aylıkken kisirlastirildi. Kızgınlığa girme zamanı ve belirtileri kediden kediye değişiyor. Size tavsiyem girdiğini farkettiğiniz zaman kisirlastirin koku bırakmadan. Şuan kedim 2 yaşını bitirdi ama oyunculuğundan gram bisey kaybetmedi. Hâlâ deli bişey ve meraklı. Geceleri uyandiriyo evde koşarken ama hiç olmazsa rahatsız değil mutlu oyun oynuyo. Mutlu olduğu icin göz yumuyorum geceleri fink atmasına :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 375 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR