Yavru Kedime Agumentin Antibiyotik

ilaydabal
ilaydabal

1043 Puan

merhaba,


yavru kedim 50 günlük ve sahiplendiğim gün veterinere motorla getirildi !! ve dolayısıyla üşütmüş sanırım. yolda burnu akıyordu. ve sesi kısık. miyavlarken az çıkıyor sesi zaten çok az miyavlıyor. sesi genizden geliyor. uyurkende hafif horultu oluyor başta sonra geçiyor.
iştahı yerinde maşallah iyi yiyor. ishalde değil. halsizde değil çok oyuncu. o yüzden ciddi birşey değildir diye düşünüyorum ama yinede endişeliyim. veterineri ile görüştüm bana agumentin reçete yazacağını söyledi. günde bir kere 0 3 dedi.
ben yine de basşka veterinere göstermek istiyorum açıkçası çünlü bunu kendisine yolladığım video ile söyledi muayene etmedi.
sizin agumentin ile ilgili tecrübeniz veya bilginiz var mı ? nette araştırdğımda sakın kullanmayın diyenler olduğunu gördüm korktum.

4 CEVAP

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

azitro var ama aguementin en kuvvetli antibiyotiktir. Birde izoton su alın veterinerden burnuna şırınga ile sıkın günde 2kez .

SLeo
SLeo

2035

1.5 aylıkken benim kedimde çok şiddetli grip geçirdi veteriner agumentin verdi kullandık pek bir faydasını görmedik o anlık bir hafifleme oldu daha sonra durum burnunun tamamen tıkanmasına kadar gidince azro verdi veterinerimiz ve 3 gün içinde herşeyi geçti yani demem o ki bizde pek işe yaramamıştı belki de çok ağır grip olduğu içindir genelde veriyorlar agumentini öyle gözlemledim verip vermemek size kalmış geçmiş olsun :)

ilaydabal
ilaydabal

1043

TEŞEKKÜR EDERİM BUGÜN BİR GÖTÜRÜCEM VETERİNERE BAKALIM GEÇMESİ İÇİN MECBUR KULLANICAZ İLAÇ :(

ilaydabal
ilaydabal

1043

TAMAM TEŞEKKÜR EDERİM AKŞAM GÖTÜRECEĞİM NU İLAÇLAR AKLIMDA

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 532 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR