Kedim Beni Sevmiyor !!!

Lili_mario
Lili_mario

337 Puan

Lütfen bana yardımcı olun????. Kedim bu güne kadar evde çalışan bütün kadınlara sürtünüyor sevgi gösteriyor bir beni istemiyor sanki. Çıldırıcak gibi oluyorum artık. Ben çok kıskanç biriyim ne yapa bilirim? Yani karakteri öyle olsa ona neden sevgi göstersin o zaman? ????

10 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Ben başka bir konuya takıldım evde kaç kadın çalışıyor, ziyagil yalısı gibi bir ortam canlandı gözümde :)

sforselin
sforselin

119776

Sizi sevmediğini düşünmüyorum. Sizden istediği ilgiyi, sevgiyi veriyorsunuzdur zaten. O yüzden ekstra sırnaşıklık yapması gerekmiyor size. Bizimkini gündüz maksimum 5 saniye sevebilirsin mesela. Gece uyanırsan ya da sabahın ilk saatlerinde ölüyor kendini sevdirmek için. Ameliyat sonrası çok dokunmayalım rahatsız etmeyelim demiştik mesela. Hiç kucağa oturmayan çocuk kucağımıza çıkmaya başlamıştı.

Lili_mario
Lili_mario

337

Allah razi olsun Sizi cani gonulden seviyor bu Millet ❤️

Lili_mario
Lili_mario

337

Yani gelib gidiyor bazen kalici birini bulmak zor oluyor o yuzden kadinlarr diye yazdim birde Azerbaycanliyim yazim hatasi olursa aff ola )))

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Kardeş Azerbaycan'a sevgiler, dualarımız sizlerle ❤

Mapple2
Mapple2

2822

Kediler çözümü olmayan bulmacalardır. :)

Alperen07
Alperen07

115858

Biraz ilginizi azaltın bence eğer çok üstüne düşüyorsanız ben öyle yaptım çünkü çok sevip sürekli peşinde geziyordum beni sevsin diye resmen yalvarıyordum sonra bir iki defa elimi ısırdı ben de küstüm biraz ilgilenmedim pek ama yine de arada ona bakıp göz kırpıyodum uzaktan seviyordum sonra bi baktım ben yatarken hoopp sorgusuz sualsiz gelip sokuldu koluma yattı ve şimdi ben mutfağa gidiyorum oğlum hadi gel sen de balkonda hava al diyorum koşup geliyor . Çok başka bir canlı kediler sen onu değil o seni sahipleniyor resmen kesinlikle kediler canının istemediği birşeyi yapmıyorlar Ehlikeyf canlılar

tugbaozgun
tugbaozgun

596

Çok fazla ilgi göstermeyin üstüne düşmeyin

Lili_mario
Lili_mario

337

Hepinize cook Tesekkur ederim. Zaten ben olmayinca evden cikinca miyavliyor, deli gibi beni ariyormus evden hep oyle soylediler. Telefonla goruntulu aradigimda kendini yerlere atiyor sesimi duyunca ama iste hep benden uzak geziyor. Dogrudur cok deli seviyorum onu hele evde iki kedi olunca sonradan geleni kiskaniyor. Bende ustune dusmemek icin elimden geleni yapiyorum ama duramiyorum :( . Yinede biraz rahatladim calisdigim kadar ustune dusmeyeceyim arkadaslar >*

Lili_mario
Lili_mario

337

2 calisan var :)) sizi cok gulun guldurdunuz beni ))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 438 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR