Hamileyken Kedi Tüyü

zin
zin

4201 Puan

Arkadaşlar yanlis anlamayin kedimi terketmeyi asla düşünmüyorum çocuğum gibi artık. Gelen giden bana diyor kedi kumu çok zararlı hamilelikte kedi tüyü yutsan düşüğe neden olur. Kedimin aşıları tam daha 7 aylık olacak. Aralıkta tüp bebek tedavisine başlayacagim bir sorun olur mu bu süreçte

8 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Hamilelere, yeni çocuğu olanlara zaten gelen geçen bir şey söylüyor. Size söylenecek birçok uyduruk şey gibi bu da sizin huzurunuz kaçsın diye söylenmiş bir laf. Toksoplazma olayını ortaya atarlar bi de. İyi yikanmamış sebze meyveden kapma ihtimaliniz çok daha yüksektir mesela ama yok kediniz suçludur. Herkes onlar gibi yaşasın diye ölüp bitiyorlar.
Suzionline'ın da öne çıkanlarında vardı instagram'da hamilelikle alakalı bir şeyler.
Umarım çocuğunuzla uzun, mutlu bir ömrünüz olur.

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

hayir sorun olmaz bunlar sagdan soldan duyulup moral bozmak icin soylenen seyler kedinizin asilari tamsa hicbir sıkinti yok eger asilari 3 ayda 1 yaptiriyorsaniz 2 aya azaltabilirsiniz bebeginize risk olusturmamasi icin

sforselin
sforselin

119776

Bir de çocuğunuz için bir kediyle büyümesi çok iyi olacaktır. Birebir deneyimlemedim tabii ama tuvalet eğitimi bile daha kolay olur muhtemelen. Annemlerin arkadaşının iki yaşında bir kızı var. Sık sık gelir bize. Beraber oyun oynamalarının yanında, tuvaletini ayrı bir yere yapıyor olması onu özendiriyor. Bizdeyken tuvaletini falan söylüyor mesela.
Buraya da link bırakıyorum bi tane. Biraz göz atarsınız :)

Esmonic
Esmonic

7061

Hiç bir sorun olmaz. Cahil insanların söyledikleri onlar. Hamilelikten sonra sonra kediyle büyüyen bebekler için @damyskitchen @haydarmunci @ruyaandcats hesaplarına bakabilirsiniz.

zin
zin

4201

Hamileyken kedi besleyen varmı aranızda? Bir sorun oldu mu?

Zehra2505
Zehra2505

2413

Aşıları tamsa hiçbir problem olmaz.
Sadece kumunu siz temizlemeyin bizim vet dikkat edin hamileyken demişti.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Hayır hiç korkunuz olmasın sadece kumunu eşiniz temizlesin siz hamileyken. Bir sürü insan var hem kedisi hem çocuğu olan, kimseye kulak asmayın. Haydarmunci var mesela instagramda takip edebilirsiniz iki kediyle beraber büyütüyor kızını.

Themis_hy
Themis_hy

1119

İç ve dış parazit aşısını 3 ayda bir düzenli yaptırırsanız hiç bir sıkıntı olmaz. Diğer aşılar kedimizi korumak için ama iç-dış parazit aşısı hem kedimizi hem de bizi korumak için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 328 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR