Kedim Geceleri Çok Yaramazlık Yapıyor

hazzelto
hazzelto

843 Puan

Kedimle gün içinde sürekli oyun oynuyoruz ve çok hareketli bir kedi, uykusu çok kısa süreli ve hafif. İki yaşında, kısırlaştırılmış, tekir ve dişi. Geceleri sürekli zaten hareket halinde, oyuncaklarının seslerine alışığız ama son üç gündür gece yemek istiyor ve evde durup dururken koşuyor, koşarken bağırıyor. Bu konuyla ilgili ne yapmam gerekir?

4 CEVAP

Kısır ve hareketli olduğu için şanslısınız :))
Ancak demek ki oynadığınız oyunlar onun için yorucu olmuyor, tavsiyem gece yatma saatinize yakın oyunlariniza ağırlık verin ki yorulsun, ardından mamasını verin karnını doyursun ağırlık yapar uykusu gelir diye düşünüyorum. :)

SufleNarin
SufleNarin

1913

Benimki de öyle..

hazzelto
hazzelto

843

Maalesef yine aynı durumdayım, öneriniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi şanslı olduğumu düşünerek içimi rahatlatayım en azından :)

Alperen07
Alperen07

115858

Aynen bizimki de geceleri koridor halıların şeklini şemalini değiştiriyor resmen hiç oynamadığı oyuncakları çıkarıp oynuyor tabi arada gelip yatakodasının kapısının altından bize patisini gösterip bir iki kapıya tıklıyor çok komik yaa bizimki de kısır 1.5 yaşında erkek sabah beni karşısında görünce başlıyor mırr mırr hırrr sesler çıkarmaya gelip ayaklarıma sürrünüyor bir iki ısırık alıyor muhtemelen öpüyor kedice çok seviyorum onu çokk hal böyle iken gündüz akşama kadar uyuyor gündüz uslu kedi pozları vermeye devam ;-)))))))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 388 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR