Kedim Hastalanacak Diye Çok Korkuyorum

betul18
betul18

4969 Puan

nerdeyse paranoya oldum internette okuyup okuyup endişeleniyoruö vitamin maltı takviye faydalı şeyler ne alınabilir tekir kediler cins kedilerden daha sağlıklı olur diyolar ama korkuyorum yine de acaba bi hastalığı var da ben mi farketmiyorum diye

4 CEVAP

kedi için immün sistem güçlendirici vitaminler alabilirisin dışarı felan çıkmıyorsa aşılar felan da varsa beslenmeside dengeliyse hastalık geçirmez turp gibi olurlar ama en ufak belirtilerede dikkat etmeliyiz

Mapple2
Mapple2

2822

Yarım Hekim Candan , Yarım Hoca da dinden eder.. Misali :) İnternet çöp bilgiler ile doludur. Sizin yapmanız güvenilir kaynaklardan bilgileri özümseniz doğru bilgiye ulaşmanız olacaktır.. ve Önemli durumlar da Vet ziyaret edin.
Mama firmaları ile sponsorlu çalışan bazı Vet de dikkat etmek gerek ;)
Endişelenmeyin Please Kediler Doğa da yaşayan güçlü varlıklardır. Önemli hastalıkları olmadığı sürece yaşamlarını idame ettirebilirler.

sforselin
sforselin

119776

Bi canlının sorumluluğunun tamamen üstlenmek insanı gerçekten insanı geren bir durum. Ama yaşıyla doğru orantılı olarak bu endişeli haliniz azalacaktır diye düşünüyorum. Aşılarını yaptırıyorsanız, yemesine içmesine dikkat ediyorsanız aman hasta olacak diye sürekli diken üstünde hem kendiniz streslenir hem de onu streslendirirsiniz.

tabi kalıtsal bir hastalık taşıyorsa

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 303 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR