Komik Bir Soru Olacak Bu Kedi Burdan İnebilir Mi

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606 Puan

Bu ara yeni huyumuz oldu duşakabinin üzerine çıkmak. Evden çıkarken kapatıyorum kapıyı ama her fırsat bulduğunda çıkmaya başladı. Hatta ben duşa girince kapıda ağlıyor diye açık bırakıyorum o zaman da çıkıp oradan beni izliyor :D her seferinde ben alıp indiriyorum ama kendi inebilir mi bilmiyorum biraz da korkuyorum düşer Bi şey olur diye var mı tecrübeli arkadaşlar


8 CEVAP

ecekirdekci
ecekirdekci

1297

Yüksek yerlerde ön patileriyle aşağı doğru kayıp mesafeyi azaltıyor ondan sonra atlıyor benim ki :) İnemeyeceğini sanmıyorum.

hazzelto
hazzelto

843

İnebilir diye düşünüyorum, benim kedim de dolapların kapıların üzerinde geziyor genellikle şimdiye kadar bu konuyla ilgili bir sorun yaşamadık.

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

iner iner

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

aman iner iner dert etmeyi yahu :/ benimki de aynısını yapıyor hep güya bizi koruyorlar

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Fotoğraf eklenmediği için tekrar paylaştım

Sahidegulcan
Sahidegulcan

1759

İnmesine iner ama banyoda çok uzun süre kalmasına izin vermeyin bence. Bilirsiniz 3 harflilerin çoğunlukla barınma yeri banyolardır ve Hayvanların göz perdesi yoktur, hisleri kuvvetlidir..
Bilimsel olarak da her varlığın yaydığı bir frekans vardır ve özellikle kediler bizim algılayamadığımız pek çok frekansı algılayabiliyor.
Kısacası tavsiyem banyo da bir insan da hayvan da çok fazla kalmamalı. Dediğim gibi barınma yerleri pis ve karanlık ortamlardır.

Pasacik07
Pasacik07

1324

Öncelikle göz perdesi zannettiğiniz gibi bir şey değil ve hayvanlar genelde göremez ama onlara daha çok görünebilirler pis ortamda durdukları doğru ama evde kalıcı bir cin olmaz musallat olmadığı sürece burada bu konuyu konuşmak saçma ama yakınım yaşadı o kadar korkunç bir durum değil cinler park bahçe gibi vakıf alanlarında yaşarlar

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

İndi :D az önce peşimde gelip hemen çıktı ön patiyle mesafe kısaltma tekniğini asılı bornozları kullanarak yaptı. Ben yine çok cesaret edemem ama fırsat bulunca çıkıveriyor yakında kapı tepelerine de çıkar bu deli

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 387 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR