Kedi Alerjisi Geçebilir Mi?

dilaraasnn
dilaraasnn

2498 Puan

merhaba. bir kaç gün önce 1 aylık tekir sahiplendim, ama ikinci gün kardeşimde göz kaşınması,kızarması,burun akıntısı,hapşırma ve öksürme gibi semptomlar ortaya çıktı. asla bırakmak istemiyorum ama kardeşimdeki alerjiden dolayı napacağımı bilmiyorum. İnternetten baya araştırdım bazıları zamanla geçtiğini bağışıklık kazanıldığını falan yazmış sizin başınıza geldi mi geldiyse atlattınız mı?

7 CEVAP

Mapple2
Mapple2

2822

Bizdeee olmuştu , Kedinin ilk haftalarında daha sonrasonra geçmişti " hatta korktuk " Kediyi geri veme ihtimalimz artmıştı.. Yatak Odanız Kedinizi ilk olarak sokmamaya çalışın ve Kedi Tuvaletti Kumların da ince toz olabiliyor Ona dikkat edin ve Evinizi sürekli havalandırın.. Tabiki Alerjen etkinin gözlemleyin Sizin ve Ailenizin sağlığı daha önemlidir. Geçmiş Olsın

lilaaaasu
lilaaaasu

1887

Benim de kediye alerjim var ama eve aldım çünkü çok seviyordum. Belirtiler oldu hapşırma göz kaşıntısı geniz akıntısı vs ama zamanla geçti kedim şu an 7.5 aylık çok mutluyuz

dilaraasnn
dilaraasnn

2498

teşekkürler içim rahatladı biraz da olsa kardeşimin de geçer zamanla umarım

dilaraasnn
dilaraasnn

2498

teşekkürler içim rahatladı biraz da olsa kardeşimin de geçer zamanla umarım

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Kediyi sahiplenmeden once bir alerji testi yapılması bubyuzden gerekli bu bahanelerle çoğu kedi dışarı atiliyor. Bir doktordan yardim alarak bu sorunu cozebilirsiniz. Bu arada tabiki sizin ve ailemizin sağlığı önemli ama eve aldığınız yuva açtığınız bir can artik sizin sorumluluğunuzda olur ailedeki diğer bireyler kadar onunda cani kıymetlidir. Hic bir canın kıymeti -insan veya kedi- bir diğerinden ustun veya alçak değildir.

Kardesinizi bir doktora götürebilirsiniz, doktorun vereceği ilaçlar kullanıldığında bir problem kalmaz. Hatta dediğiniz gibi daha ileriki zamanlarda bağışıklık bile kazanılabilir. Alerjisi olup 2 kedili olan tanıdıklarım var bir problem yaşamıyorlar, vazgeçmeyin lütfen :))

Benim de alerjim var. Kedim olsa da olmasa da bahar aylarını hep alerji ilacıyla atlattığım için kedimden vazgeçmeyi hiç düşünmedim. Siz de doktorla görüşüp bir alerji ilacı alabilirsiniz bence. Ben bu şekilde atlattım diyebilirim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 393 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79753 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR