Kedimde Hırıltı Var Yaşayanlar Varsa Yardımcı Olur Musunuz?

Arkadaşlar merhaba. Kedim 6 aylığa yakın ve bir hastalık geçirdi daha doğrusu barınaktan aldığımda herpes(virüs) hastalığının pençesindeydi ve iyi etmek için elimden geleni yaptım veteriner veteriner gezdim hatta hastalığı yüzünden bir gözüne beyazlık indi kurtaramadık o gözü. İlk geldiğinde hafif öksürüğü vardı oda geçti. Ama son veterinere gittiğimde hırıltısı olduğunu söyledim yani ciğerlerinden gelen bir hırıltı var. Hastalıktan dolayı kalan hasar olduğunu söylediler bundan sonrası için iyi bakmam lazımmış. Şuan keyfi yerinde çok oyuncu bir kedi yemesi içmesi dışkısı her şeyi düzeldi şükür. Ama o benim evladım gibi oldu çok korkuyorum bir şey olur diye yaşayanlar var mı yardımcı olabilecek biri kendimi çaresiz hissediyorum.

2 CEVAP

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

Güzel yüreğiniz için teşekkürler.Çaresiz kalmayın bağışıklık güçlendirici iyi şekilde bakarsanız ömrü yettiği kadar artık sizle yaşar. İsterseniz bir vet daha gidin ama diğer vetin söylediği yorumu söylemeyin bakalım o ne diyecek.

Teşekkür ederim güzel sözleriniz için ben öyle yapayım başka bir veterinere daha gideyim bakalım o ne diyecek çok sağolun her şey için :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 379 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR