Kısır Kedi Mamasına Geçmemek

Firuzecik
Firuzecik

12820 Puan

Selam arkadaşlar. Kedim pazartesi kısırlaştırıldı. Dişi ve 7.5 aylık. Operasyondan sonra veterinerimiz hemen kısır kedi mamasına geçmemizi tembihledi. Ancak daha yaşını doldurmadığı, gelişimini tamamlamadığı ve asla iştahlı bir kız olmadığı için hemen geçmek istemiyorum. Daha önceki sorularda da arkadaşlar sorun olmayacağını söylemişti. Şuan orijen kitten yiyor kızım. Bunu beğenmez diye 3-4 farklı mamanın ufak boylarını almıştım. Elimde şuan acana (balıklı), mystic kitten ve proplan kitten mamalarının 1.5 kilo boyları var. Sizce hangisiyle devam edeyim ?

4 CEVAP

Sahidegulcan
Sahidegulcan

1759

Kısır mamasına geçmezseniz kediniz fazla kilo alımı yaşayabilir. Çünkü operasyon sonrası kedilerde iştah artıp, hareketsizlik başlayabiliyor.
Fazla kilo sağlık problemi ve diyete sürükler. Kimse bunu yaşamak istemez heralde.. Zor bir süreçtir kilolu kediyi sağlıklı forma sokmak.
Bunlarla hiç uğraşmamak için temkinli olun derim. Geçmiş olsun ayrıca kuzuma :)

anti_duayen
anti_duayen

927

Hill's 6 ay-6 yaş arası kısırlaştırılmış kedi maması üretiyor..Ben onu kullanıyorum..Başta biraz nazlandılar ama şimdi severek yiyorlar..

sforselin
sforselin

119776

Farmina'ya bu konuda mesaj atmıştım. 12 aya kadar yavru maması kullanmaya devam etmemi, sonrasında da eğer kilolu değilse ve hareketli bir kediyse kısır mamasına geçmeme gerek olmadığını söylediler.

Firuzecik
Firuzecik

12820

Teşekkurler cevaplarınız için ♡♡♡

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 321 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR