Lutfen Yardimci Olun

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426 Puan

arkadaslar kardesimde 3 gundur siddetli kasinti var ve grip gibi korona testi yapildi korona degil kediye alerji olabilir mi alerji testi yapmadilar kedim yaklasik 5 aydir bizimle sonradan olusabilir mi alerji eger alerjiyse tedavisi var midir alerji yapabilecek seyler de yemedi lutfen yardimci olun cok zor durumdayim eger kedime alerjisi varsa cok uzuluruz oglumu baskasina hic sahiplendirmek istemiyorum ondan vazgecemem

6 CEVAP

sforselin
sforselin

119776

Sanırım sonradan gelişebiliyor. Test yapmadan anlayamazsınız ama. Alerjisi varsa da kedinizden ayrılmak zorunda değilsiniz. Hem kardeşinizin kullanabileceği ilaçlar var hem de kediniz için kullanabileceğiniz ürünler. Alerjisi olup 2-3 kediyle gayet güzel yaşayanlar da var.
Üstelik bu alerjiler azalabiliyor da. Ev tozuna alerjim var. İlkokul lisenin başlarında falan tozlu bi yerlere dokunduğumda kollarım tamamen kabarırdı ve kaşınırdı. Şu anda hala hapşırırım burnum akar falan ama o kabarıklık ve kaşıntı kısmı tamamen bitti. (İlaç falan da kullanmadım.)

chromatica
chromatica

3688

benim de alerjim var hatta alerjik astımım ama şu ana kadar ciddi bir sorun olmadı yine de içinizi rahat tutun

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz:)

sforselin
sforselin

119776

Koyun yününe de alerjim var. Köyde gördüğümde hiç kaçırmam severim ne olacağını da merak ederek :) Şimdiye kadar etkilendiğim olmadı. Bu arada astımım bronşitim falan hepsi var bende. Hatta kardeşimde de var. Mis gibi yaşıyoruz.

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

bugun hastaneye gittik vucudundaki seyler alerjik olmayabilirmis hala kesin bir sey soylenmedi tesekkur ederim tekrardan :)

nslhnpkr
nslhnpkr

1794

olamaz bence çünkü bendede aynısı oldu ve maskenin tüylü pamuğuna alarjim çıktı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 313 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR