Kediler Kıyafet Giydirmek Sizce Doğru Mu?

serkantugan
serkantugan

217 Puan

Merhaba piyasada birçok kedi kıyafeti satan yer var. Sizce kedilere kıyafet giydirmek doğru mu? Ben kedime bebek kıyafetlerinden birkaç parça satın aldım. Bugünlerde üşüyor. Siz nasıl çözüm buluyorsunuz. Bir de kış için kedi petek yatakları varmış, kullanan var mı?

6 CEVAP

cansuuranus
cansuuranus

12689

Kıyafet gıydırmeyı dogru bulmuyorum. Cnku kendılerını hem yalayamıyorlar hem de strese sokuyoruz hayvanları bos yere. Ayrıcakıyafetlerı ne kadar %100 pamuk olsada tuy ve derı saglıgı acısndan uygun degıl. Bızde arada bır gıydırıp bı kac foto cekıyoruz sadece cok uzun sure ustunde kalmıyor yanı . Sıcaklık ıcnde peteklerı kısın tam gaz acıyoruz. Baska bı cozum bulamadm suan.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Üşüdugunu nerden anladiniz? Titreme falan varsa bir hastaligi olabilir

Buketkazan
Buketkazan

7571

Az once birisi soru kısmında Kedilere Kalorifer Yatağı seklinde paylasmis kendi yaptigi yatağı bence bakın size de fikir olsun :)

Succubus
Succubus

10369

Ben sadece zorunlu durumlarda kullanılması taraftarıyım ki o da hareketlerini kısıtlamayacak şekilde. Kedimde bir davranış bozukluğu var. Kendi sırtını kaşıyor ama bunu önce tüylerini yolacak sonra kanatacaknkadar yapıyor. Ve yara olduğunda da durmuyor. Kaç kere checkup yapıldı vs alerjik bir sebepten eskiden bir problemi vardı o çözülse de davranışı kaldı ne yazık ki. Kendine zarar vermemesi için yelekle dolaşıyor evde. Ama sırtını temizlemesi sıkıntı oluyor, orayı sık sık havalandırmak kolay değil, en ufak bir ihmalde kıtıklar başlıyor. Uzun vadede kıyafetlerin sıkıntıları hiç de az değil.
Kediniz de yakın zamanda traş olmadıysa tüyleri yerindeyse üşümez kolay kolay. Sıcağa gitme arayışı elbet olur ama o kedi olduğundan sadece :)

Ben sadece kedim hastalandığında 2 gece kendi bebeklik yeleğimi giydirmiştim.(kedim biraz büyük)


Üşümemesi için kedi kalorifer yatağı öneririm. Ben petek önü çamaşır kurutmalığı almıştım. Onu sağlamlaştırdım, onda yatıyor bazen. Suzionline instagramından bakabilirsiniz, sabitlerde vardı.

Sıkar hayvanı, bunaltır yaa. Ben tasmasını bile ne zamandır takmıyorum bunalmasın diye. Kıyafetler içinde çok şirin görünüyorlar hele ki çoraplı falan ama bir de onlara sormak lazım. Bebekler bile aklı ermeye başlayana kadar giyinmeyi sevmez hatta kaçar, öyle düşünün.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 475 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR