Aşırı Zayıf Yavru Kedi Buldum

Ayben02
Ayben02

15110 Puan

Yaklaşık bir hafta önce bahçemizde 3-4 aylık yavru kedi buldum ama mahvolmuştu kupkuru sade kemikti evin biraz ilerisinde a101 vardı friskies yaş mama aldım birkaç gün verdim ama friskies vet hekimimiz tavsiye etmiyor ayrıca herkes zararlı olduğunu söyledi o yüzden başka ne verebilirim kilo alması için şuan bizim balkonda kedilerim karismadi orta yatıyor bugün zor yakaladım elime aldım hala aynı ama göbeği büyümüştü

9 CEVAP

elifkonakci
elifkonakci

3032

Ben kedime N&D, Orijen ve Acana veriyorum. Eğer durumunuz iyiyse bu markaları alabilirsiniz. Durumunuz iyi değilse de Mystic fiyatına göre çok iyi bir mama. Ve bunların yanında süt tozu, ödül maması veya tuzsuz haşlanmış et,balık ile kilo almasını destekleyebilirsiniz. Kedilerinizi benim yerime sevmeyi unutmayın.:)

Ayben02
Ayben02

15110

@elifkonakci çok teşekkür ederim :):):) bende şuan mystic kısır kedi maması var onu vermiyorum çünkü fayda vereceğini sanmıyorum nd orijen acana maalesef alamam ama bizim evin biraz ilerisinde bir vet var orda yanlış hatırlamıyorsam pisy Cat var onu versem olur mu fakat içeriğini bilmiyorum

elifkonakci
elifkonakci

3032

Rica ederim. Eğer kısa süreli besleyecekseniz Pisy Cat fena değil ama uzun süreli besleyecekseniz Mystic'in Kitten mamasına geçin. Yavru kediler yetişkin kedilere kıyasla daha çok vitamin almaları gerektiği için Mystic'in yavru kedi mamasına geçmeniz daha iyi olur.

sevvalyelen
sevvalyelen

1218

Tavuk ciğeri haşlayıp verebilirsiniz günde bir defa iki çorba kaşığı kadar. Kendini toparlaması için yararlı olacaktır. Dediğiniz markayı hiç duymadım ve bilmiyorum. Hiçbiri olmuyorsa en azından Felicia verin. Bir de çocuklara verilen bir vitamin şurubu vardı, ismini hatırlayamadım. Bakıp size yazacağım. O şurubu da kullanabilirsiniz. Evinizde sıvı propolis varsa patisinin altından alerjen testi yapıp suyuna günde bir damla koyabilirsiniz.

Ayben02
Ayben02

15110

Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdilik 1 kilo pisy Cat alicam sonrasında duruma göre alirim

AsenaTuncay
AsenaTuncay

116830

Çok zayıf bir yavru bende bulmuştum veterinere götürmek zorunda kaldım yiyip içemiyordu, tedavi oldu sonrasında biraz fazla yaş mama ver toparlasın dedi. Alabilirseniz gourmet gold kıyılmış mamaları işe yaramıştı benim yavrunun toparlamasında.

Ozge00
Ozge00

131723

Kedi sut tozu verebilirsiniz, kendini daha çabuk toparlar. Yavaştan da kuru mamaya alıştırirsiniz biraz kendine gelince.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Simdilik oncelik kilo almasi ve kendini toparlamasi. Friskies yiyorsa onu verin farketmez. Kuru mama da verin. Kisir kedi mamasinda da besleyici degerler var sonucta. Karni cok aşiri gergin mi acaba?

Ayben02
Ayben02

15110

Yok yani karnı yemek yediği için biraz büyüdü çünkü bahçede bulduğumda belliki günlerdir aç ve susuzdu eğer kısır maması vermemde sakınca yoksa onu vereyim sonra da süt tozu alırım ama süt tozu internette daha ucuz oyuzden ayın 15 inde kedilerimin kumunu falan alicam şimdilik kuru mama ve marketteki yaş mamayi veririm zaten bayılarak yiyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 363 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR