Eve Gelen Yavru Kedi Büyük Kedime Saldırıyor

Pikonunannesi
Pikonunannesi

1020 Puan

1.5 yaşında dişi kedim var. Onun yanına arkadaş olsun diye 3 aylık tekir erkek kedi getirdik. Iki hafta oldu yavru kedi oynamak isterken diğer kedim tıslayıp pati atıyor. Son iki gündur de oyun kavgaya dönüştü dimi. Büyük kedimi ısırıyor yavru olan. Eve tamamen alışmadan sokağa da bırakmak istemiyorum yavru kediyi. Tecrübesi olanlar yazabilir mi lütfen

4 CEVAP

Siyammm
Siyammm

120334

Bu is sabır işi 1 haftada olmaz. Ne demeyi calıştığınızı anlamadım ama o kediyi sokağa bırakırsanız b.ihtimal ölür

baranertaga
baranertaga

12029

Sakın ha sokağa bırakmayın ayrı odalarda tutun bir süre sonra yavaş yavaş tanıştırın öyle pat diye olmaz

ecekirdekci
ecekirdekci

1297

Bende de durum aynı şu an. Gelen kedi çok ufak değil, 6 aylık ama sürekli oyun istiyor bu yüzden de ilk kedim tıslıyor üstüne atladı mı ısırıyor. Yapabiliyorsanız bir süre birbirlerini görmesinler kapının iki tarafından(kapı kapalıyken) mama yedirin, birbirlerinin kokusu olan şeyleri koklatırken ödül falan verin. Negatif tepki vermediklerinde birbirlerini görerek mama yedirmeye başlayabilirsiniz. Yine kedinizin hazır olduğunu düşündüğünüzde bir araya getirmeye başlayın. Ben bu süreci ikinci kez tekrarlamama rağmen büyük kedimin tıslamaları hırlamaları devam ediyor hala ama bugün ilk defa yeni gelen sabahtan beri dışarıda bizimle birlikte. Sizin ikinci kediniz daha ufak muhtemelen çok uzun sürmez alışmaları. Kolay gelsin :)

Pikonunannesi
Pikonunannesi

1020

Ben zaten sokaga birakmak kesinlikle istemiyorum. Fakat büyük kedim o kadar çok tıslayıp kaçıyor ki bir şey olucak diye korkuyorum. Küçük olanın amaci oyun ama büyük kedim kesinlikle buna izin vermiyor. Sonrada aralarinda kavga oluyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 236 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR