1 Yıldır Sokakta Yaşayan Cins Kedi Boxa Girmiyor

araskumru
araskumru

725 Puan

Merhaba, bizim burda ankara kedisi var 1 yıldır sokakta yaşıyor ben elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum fakat yeterli değil bu yüzden sahiplendirmek için ilan koydum fakat kedi ne yaptıysam boxa girmiyor. Yaş mama denedim kuru mama denedim ama sokamadık boxa bi türlü. 8 yaşında kedi bilgim yok başka ne yapılabilir boxa girmeyen kedi için?


3 CEVAP

Minikmuezza
Minikmuezza

13161

Ev kedisi oldugu icin onun ne oldugunu biliyor.oyuzden girmez.ben kedimin ustune havlu atip boxuda ustu takili dik pozisyonda tutup icine koyuyorum cok hizli bir sekilde.oyle bir zorlaniyorum ama en iyi yontem bu baska turlu sokamiyorum

Minikmuezza
Minikmuezza

13161

Yani boxa girecegini gormemesi gerekiyor

ka06
ka06

10040

Hahahaha yaa resmine cok guldum bende boyle sokaktab sahiplendirdim kis geliyordu mecburen ölmesin diye. Ben önce boxin kapisini acip sakince et attım boxa kadsr sonra boxin içine attim girdi ama bagirdi hemen panik oldu cikmal istedi ve cok bagirdi alisik olmadığından korkmayin bagirsin birşey olmaz ama kapagina dikkat edin bayagi debelenir. Ama boxin içine de et koyabilirsiniz . Hatta daha aromali dardanel ton baligi da olur. Bunları yaparken yavas hareket edin ürkekse. Yada siz saklanip uzaktan boxa girmesini bekleyeceksiniz . Yada kuş kapani gibi kapan kuracaksiniz uzaktan iple internette var bi tarafina iple cubuk takiyorlar yarim birakiyorlar uzakttan ipi çekince kasa kapatiyor. Aklima gelenler bunlar insallah yakalarsiniz keske kafes olsa yakalama kafesi olanlar oluyor interntte sorun yada kliniklerde ödünç alirsaniz .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 607 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR