Arkadaşımın Yavru Kedisi Kulak Çöpü Pamuğu Yutmuş

Milovat
Milovat

13131 Puan

Uzun zamandan sonra petlebiye merhaba,
Arkadaşımın yavru kedisi dört aylık ve kulak çöpünün pamuk kısmını kemirirken yutmuş, tam arkadaşım alacağı sırada gerceklesmis bu. Ben kedinin dışkısı ile birlikte küçücük bir pamuk parçası çünkü çıkaracağını düşünüyorum ancak emin olamadım. Şu an kendisi memleketinde olduğu için de veterinere gidemezmiş, bir sorun olur mu acaba? Deneyimleyen ya da bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim.

5 CEVAP

Sahidegulcan
Sahidegulcan

1759

Çubuğun ucundaki pamuk zaten çok azdır. Kendi yaladığı tüy gibi ya dışkısında ya da midesine fazla geldiyse kusarak dışarı atacaktır.
Yine de gözlemlesin kedi sahibi. Dışkısına baksın.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Zeytinyağı veya kullanıyorsa batı hairball maltlardan verin. Kakasini kontrol etsin çıkmış çıkmamis diye. Eğer iştahsızlık yorgunluk gibi belirtileri olursa vet hekime götürsun

Gelyahron
Gelyahron

118178

Dışkı ile atılır endişe edecek bir durum yok

Themis_hy
Themis_hy

1119

Benim kedim de ip yutmuştu. Veterinerime sordum korkmayon %80 kakasıyla atar ama her kaka yaptığında elinize eldiven giyip kakada pamuğa arayın dedi. 3-4 gün kontrol ettiğiniz halde çıkarmamışsa getirin röntgen çekelim dedi. Bağırsaklarını tıkayabiliyormuş allah korusun. Ameliyat gerekiyormuş. Ben hemen malt macun verdim 2 gün ve 2 gün çıkardı çok şükür. Malt macun varsa onu versin yoksa zeytinyağı yalatsın.

Milovat
Milovat

13131

Çok teşekkür ederim hepinize :')

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 326 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR