Endişeleniyorum

Elliiiis
Elliiiis

13024 Puan

Buna benzer soru sormuştum ama pek tatmin olmadım. Bu şey ne olabilir cidden endişenlenmeye başladım. Sadece bir yerde var ve ara ara orayı kaşıdığını farkettim. Kaşıntı yarası mı yoksa mantar mı ya da egzama vs mi lütfen bilen biri acil bir şekilde yardımcı olabilir mi


8 CEVAP

Elliiiis
Elliiiis

13024

Neden 2. Kere sordum hemen açıklayayım sevgili agresif hanımefendi



  1. Olarak şu an maddi olarak sıkışığım ve veterinere götüremiyorum. Ben de bilen biri veya başına gelmiş biri çıkar belki yarımdı olur ve ben de belki veterinere gidene kadar durduracak veya geçirecek bir şey yapabilirim diye.

  2. Olarak ise zaten veterinere önümüzdeki cumartesi karma aşısının ikinci dozunu yaptırmaya gideceğim. Fakat gidene kadar bir şey olmasından korkuyorum. İlk kedim ve elimden geldiğince hassas ve dikkatliyim. Ayrıca ben buraya yardım amaçlı bir şey yazdığımda böyle cevap verecekseniz lütfen vermeyin. Çünkü sizin kafanızda oluşturduğunuz gibi işler maalesef ki yürümüyor. Ayrıca burada soru soramayacaksam veya böyle bir tepkiyle karşılaşacaksam orada soru sor butonu olması saçma olurdu değil mi? Herkese teşekkür ederim.

eessmmaa
eessmmaa

3689

Bunun cevabını biz bilemeyiz. Kedinizin veteriner kontrolünden geçmesi gerekiyor.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Endiseleniyorsaniz neden 2. Kez buraya sormak yerine vet hekime götürmüyorsunuz? Burada size mantar egzama alerji deseler ne fark edecek ? Doğru olduğuna inanacak misiniz? Burada kiler sadece kedi kopek besleyen insanlar ne olduğunu bir fotoğrafla anlayamazlar vet hekimler bile anlayamıyorum biz nasıl anlayalim?

baranertaga
baranertaga

12029

Çok haklısınız insanı soru sorduğuna soracağına pişman ediyorlar yerin dibine gömüyorlar veterinere götürmeyi herkes akıl eder götürmediğini göre mantıklı bir açıklaması vardır hemen linç ediyorlar

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

1 kez sormuşsunuz zaten insanlarda cevap vermiş size. Tatmin olmamissiniz bir daha soruyorsunuz. 2. Kere sorduğunuzda da farklı bir cevap almayacaksiniz sonuçta. Ve burada size mantar olmuş dese ne yapacaksınız? Tekrar vet hekime götürmek zorundasınız tedavi için.mantar egzama veya alerji bir fotografla anlanacak seyler degilm vet hekimin test yapmasi kan alması vs gerekir. Boyle önemli konularda buraya danışmak doğru değil. Sizi yanlış yönlendirip kedinizin tedavisini geciktirebilirler iyileşmesi daha da zor olur. Belki siz yanlış bir şey yaparsınız. Her şey daha pahalıya mal olur.

Miyumiyuu
Miyumiyuu

4802

Kedim mama alerjisi de gecirdi, birçok kez mantar da ikisi birbiri ile karıştırılabiliyor bu yüzden en iyisi bir veterinerin görmesi

Elliiiis
Elliiiis

13024

Yani ben zaten imkanım olduğu an veterinere seve seve kedimi götüren biriyim. Kedimi ilk aldığımda baktığım kişideyken ishali vardı aldığım kişi ishal için şurup vs verdi sürekli iletişimdeydim pek bilmediğimden kedinin kakası normal dediği halde benim için rahat etmediğinden veterinere götürdüm ve kedime antibiyotik tedavisi uygulandı. Yani anlatmak istediğim bilmiyorum ve öğreniyorum ve bu sanki yanlış bir şeymiş gibi davranıyorlar. Çok garip bir davranış biçimi. Sanki kendileri harika bakıyor biz dövüyoruz aç susuz hastalıklı bırakıyoruz kediyi.

Elliiiis
Elliiiis

13024

Birkaç kişi cevap vermişti bu sefer gerçekten bilen veya fikri olan birine denk gelirim diye sordum bu soruyu. Dediğim gibi gidene kadar bir yardımı dokunur birinin fikri vs diye düşündüm. Ayrıca aptal değilim söylenen bir şeyi araştırmadan körü körüne uygulayacak kadar. Ki ben kendi canım gibi değer verdiğim yavruma yanlış bir şey yapmam bile bile emim olabilirsiniz. Ayrıca böyle önemli konularda danışmak değil demişsiniz. Pardon ama burada her şey danışılıyor fikir alınıyor ve ona göre insanlar bir fikir ediniyor, tecrübelerini paylaşıyor vs vs. Buna siz karar veremezsiniz diye düşünüyorum. Her neyse teşekkürler güzel yorumlarınız için iyi günler. Bana cevap yazmazsanız bundan sonra olur biter.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 461 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR