Aynı Evde İki Kedi Bakımı Nasıl Olmalı?

dreamthecat
dreamthecat

167 Puan

Merhaba abilerim ablalarım, ben yaklaşık 2 ay önce sahiplendiğim tekir kedim ile yaşıyorum. Kendisi şu an 4,5 aylık. Çok mutlu şükür :)
Arkadaşım, taşınacakları için kendi kedisine artık benim bakmamı istiyor. Yavru, 2,5 aylık bir siyam kedisi.
Siyam kedilerine çok hayran olmamla beraber bu fikri reddetmeyi hiç istemiyorum. Sizlere biiir sürü sorum olacak. Tekir ve Siyam, anlaşabilirler mi? Tekir kedim beni kıskanır mı? 2 kum, 2 yemek ve 2 su kabı mı kullanmalıyım? Toplam masraflar ne kadar olur? Siyam kedinin kum eğitimi yoksa ona nasıl öğretebilirim? Ve özellikle kedilerden pek haz etmeyen annemi bu konuda nasıl cezbedebilirim :)?
Şimdiden hepinize teşekkürler :))

2 CEVAP

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

2 kedi 1 kediden daha kolaydır derler hep siz evde yokken cani sıkılmaz evde oyun oynamak hep biri olur. Oyun oynamak enerji atmak için sizi sık boğaz etmezler. Oyun oynamak icin İsirma huylari azalir- cunku birbirlerini isirirlar :d- Ve bir çok seyı birlikte öğrenirler. Mama su kapları kesinlikle ayrı olmalı hatta 1 fazla su kabı iyi olur. evde 2-3 kum kabı olmalı. Kum eğitimini siyam kedinin annesi ile büyüduyse öğrenmesi gerekir ogrenmemisse her yemek ve su içtikten sonra kuma götürüp kumu patileri ile kazdirin.

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Birbirleri anlaşması veya anlaşamaması için tekir ve siyam olmalarının bir önemi yok :) doğru asamaları uygulayarak sabırlı olursanız elinde sonunda anlaşırlar. Zaten ikisinde küçük çok zaman almaz diye düşünüyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 314 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR