Kedim Öksürük Krizlerine Giriyor

qalejar
qalejar

241 Puan

Kedimi sahipleneli 2 gün oldu, şuan yerinden gayet mutlu ve huzurlu görünüyor ama günde 3 4 defa 9 10 saniyeliğine öksürük krizlerine giriyor. İnternette ufak çaplı bir araştırma yaptım tozdan veya soğuk algınlığından olabilir diyorlar fakat ben yinede bilgisi olan birinden yardım istiyorum. Birde geldi geleli hiç miyavlamadı, miyavlamayan kedi huzurludur diyorlar fakat yinede endişeliyim, yardımınıza ihtiyacım var.

5 CEVAP

qalejar
qalejar

241

Bilgisi olan yokmudur ya :/

tika_waylan
tika_waylan

13980

Cinsi ne? Benimki d3 oksuruyor burnu kucuk ondan dolayiymis. Ama usutmus hastalanmis olabilir, evi neyle siliyorsunuz? Tozdan, parfumden vs. Olabilir. Kum ne kullaniyosunuz slika da yapabilirmis diye duymustum. Veterinere mutlaka goturun asil sebebi ogrenmenix icin

qalejar
qalejar

241

Cinsi tekir, veterinere götürmeyi düşünüyorum ama önceden bi bilgim olsun istedim. Muhtemelen üşüttü veya tozdan dolayı sanırım en sağlıklısı veterinere götürmek. Yardım için sağolun.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Basik burunlu, kucuk burunlu mu acana diye acikcasi cinsini sordum.
O zaman ya usuttu ya alerji.oda parfumu ya da cok agir kokulu bir temizlik urunu losyon vs. Kullanmayip ya da kumu kokulu tozlu slikaysa onu degistirin evde toz olmasin. Veterinere gidene kadar bunu deneyin, neye alerjisi oldugunu anlamak guc. Benimki cok hapsuruyordu alerjisi neye olabilir diye o kadar sey denedim tahlil oldu bir seyi cikmadi baska bir veteriner burnundan kaynaklandigini soyledi bazen de anlamak zor olabiliyor. Guvenilir, bilgili, deneyimli bir veteriner zaten hemen anlar yol gosterir.

vhope
vhope

2508

Geçmiş olsun Inşallah hemen iyileşir❤

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 848 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR