Tavsiye Kedi Maması

zibityus
zibityus

11845 Puan

selamlar pro plan kullanıyoruz kötü bir mama mı? neden? hangi markaları önerebilirsiniz? acana ve orijen pahalı bütçemiz için.

12 CEVAP

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870

Pro Planın fiyatına göre içeriği kötü, veterinerler hep önerir ama hemen hemen aynı fiyata daha iyi mamalar var. Ben 2 kedime de Nd kullanıyorum, tavsiye ederim

bihtercik
bihtercik

115875

nd de suan cok pahalı ve her kediye iyi gelmeyebiliyor.
eğer gerçek et yemeyi seven kediniz varsa proplan alabilirsiniz.
en azından et verip oranı dengelersiniz.
çünkü bence tüm kuru mamalar aynı

ihsanure78
ihsanure78

3148

Mystic (düşük bütçe) nd veya felicia

brit care kullanabilirsiniz tavsiye ederim

Themis_hy
Themis_hy

1119

pro plan kitten içeriğine bakınva pirinç var( oranı belirtilmemiş) fazlaysa şeker hastalığına davetiye.. buğday var, gluten unu var . Yine oran belirtilmemiş ve bu tahıllara alerjik bir bünyesi varsa kötü, ki cins kedilerde genelde oluyor. Mısır, mısır gluten unu, mısır nişastası var çok kötü. Yine oran belirtilmemiş. Sakatat denmiş ( neresi olduğu belirtilmemiş). %20 tavuk dışındaki tüm içeriklerin oranları belirsiz ve zararlı içerik dolu.

Themis_hy
Themis_hy

1119

Orijen cat kitten çok iyi mama ama pahalı evet. Ona en yakın ve daha hesaplı fitmin purity kitten var. Sonrasında da bravery kitten. Ucuz mamaların içinde zararlı tahıllar var. Ortalık hasta kediden geçilmiyor. İnsanlar içinde ne var diye bakmadan pro plan royal canin öneriyor. Çok iyi çok iyi denilen nd de bile sodyum klorür yani tuz var.

ayliny
ayliny

2042

Pro Plan ne kadar iyi bir markaymış gibi gösterilse de iyi bir marka değil. Mamaların içeriklerine internetten bakıp karar verebilirsiniz. Çok iyi sanılan bir çok mamanın içinde gerçek et hiç yok genelde dehidreleri var. Pirinç olmaması gerekir. İçeriğinde gerçek et olması, ham lifinin çok az olmaması ham yağ oranın az olması, taurin oranının fazla olması çok önemli. Orijen içerik açısından oldukça iyi. N&D’de tavsiye ederim ama az su içen bir kediniz varsa tuz olmasından dolayı böbrek sorunları olabilir. Çok su içiyorsa devamlı olmamak şartıyla bir süre kullanabilirsiniz. Bence en iyisi içeriklerine bakıp hep aynı mamayı kullanmamak. İçerik bakımından iyi olan mamaları 2-3 ayda bir değişimli olarak kullanabilirsiniz.

Eliiiifff
Eliiiifff

2692

Brit care ve matisse güzel mamalar onlara da bakın derim

Yagmur1618
Yagmur1618

796

Purina proplan öneririm.

zibityus
zibityus

11845

teşekkürler herkese.

NURSENA123
NURSENA123

5159

prochoice uygun fiyatlı

Succubus
Succubus

10369

ben bulabilirseniz virbac alın diyorum çok da netim. Veteriner önerisiyle aldım. alışacak mı diye birkaç hafta denedikten sonra elimdeki nd ve canin bitsin diye onları da vermeye başladım. virbactan sonra diğer iki mama da resmen doyurmuyormuş dedim. arkadaş hem mamasını bitiremiyor kaptaki, hem de acıkmıyor şimdi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 633 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR