Kedili Evlerde Temizlik Tüyoları.

Dynilyn
Dynilyn

758 Puan

Hepimiz kedilerle birlikte yaşamaktan mutluyuz, fakat temizlik konusu kimi zaman sıkıntılı olabiliyor. Bununla başa çıkmak için ne gibi yöntemler kullanıyorsunuz? Herkes paylaşsın faydalanalım:)


9 CEVAP

seliinkececi
seliinkececi

2912

ara kapimiz var bizim evin ortasinda, supurgeden korktugu icin oraya aliyoruz evin diger bolumune, kapiyi kapatiyoruz korkmuyor:) oldugu tarafa sira gelince kapinin diger tarafindaki bolumune aliyoruz yavrumuzu:) viledayla yerleri silerken beni takip etmeyi ve izlemeyi cok sevdigi icin beraber siliyoruz diyebilirim:)

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

vikingin ürünleri kimyasal içermediği için tüm temizlik malzemelerini ondan kullanıyoruz o yüzden kurumuş kurumamış önemi kalmıyor

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Sirkeli su tuz karışımı ile yerler siliniyor çoğu zaman. Ayda 1 falan çamaşır suyuyla sildigimizde onu başka bir odaya koyuyorum yerler iyice kuruyunca tekrar sirkeli su ile siliyoruz. Tekrar kuruyana kadar dışarı Çıkartmiyoruz odadan. Her gün süpürmek gerekiyor kaldığı odayı ve sürekli bulunduğu yerleri.

Lilyycm
Lilyycm

4074

Haftanın nerdeyse 4 günü süpürüyorum her tarafı tabi biraz daha büyüyünce daha çok süpürebilirim ???? elimde rulo asla düşmüyor koltuklar yataklar nerelerde dolaşıyorsa.
Hatta lilyi süpürüyorum zaten kendi geliyor onu süpürmem için koltuk süpürme başlığıyla çok yüksek olmayacak devirde.
Bayılıyor nedense çok tuhaf bir kedim var ????

Lilyycm
Lilyycm

4074

İfade koymuştum :) böyle bakınca çok duygusuz yazmış gibi oldum şimdi :)

Ayben02
Ayben02

15110

Tüy konusu için ben t r e n d y o l dan fur wizard adında bir ürün aldım etrafı supurdukten sonra koltuk ve halıda kalan tüyleri temizlemek için şuan memnunum aldığıma pişman olmadim

Dynilyn
Dynilyn

758

Nereden temin ediyorsunuz viking temizlik ürünlerini acaba?

Dynilyn
Dynilyn

758

Eşyalardaki tüyleri nasıl temizliyorsunuz, elbise halı battaniye gibi, çünkü yıkanınca da geçmiyor, sirkelenince de. Çayımdan tüy çıkmasına alıştım da, Eşyalardaki tüyleri temizlemek için bir yöntem bulamadım :)

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

hemen hemen her markette var diye biliyorum a101 ve yerel marketlerden alıyorum ben genelde her şey için ayrı ürünü var bir de hepsinde kullanmalık premium var ilk başta lunam rahatsız oldu parfümünden biz de suya daha az katmaya başladık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 442 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR