Kedimin Üstündeki Yapışkan Şey

Ben bahçeli bir evde oturduğum için kedim canı sıkıldığında bahçeye bırakıyorum, sonra o acıkınca bahçe kapısının önüne gelip miyavlayınca açıyorum ertesi sabaha kadar dışarıya bırakmıyorum.
Yine sabah kapının önüne geçip de miyavlamaya başlayınca dışarı bıraktım. Birkaç saat sonra içeri aldığımda hafif nemli bir bezle üstünü silerken kulağının dış kısmında biraz da iç taraftaki tüylerde ve de başını üstünde yapışmış ve kurumuş bir şey fark ettim.

Silmeye çalıştım ama izin vermedi sanırım o şey tüylerini çektiği için. Kulağının dış tarafına birkaç damla su damlattım, kurulamak için orayı yalar da temizlenir diye ama onu da yapmadı. Kedimin canını acıtmıyor acıyla miyavlama falan yok yani ondan dolayı veterinere götürüp de bir deste para bırakıp çıkmak istemedim. Açıkçası biraz da pis kokuyor o şey. Ne olduğunu da tam anlayamadım. Nasıl temizleyebilirim, önerileriniz neler? Bir de kulak olunca seçenekler azalıyor su veya başka bir şey içine damlamaması lazım olduğundan. Hiçbir fikir gelmedi aklıma başka, yardımcı olursanız çok sevinirim.

3 CEVAP

EbrarGulin
EbrarGulin

369

Sakızdan yaramazda öyle oldu dediğin gibi

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Konuyla ilgili değil ama bahçeniz korunaklı mı? Bahçe dışına çıkabiliyor mu?Neden sıkıldığında oynamak yerine bahçeye salıyorsunuz?

Özelden görüntü gönderebilirseniz yardımcı olabilirim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 873 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR