Lütfen Acil - Kısırlaştırma Sonrası Su?

Utsuka
Utsuka

756 Puan

Merhaba arkadaşlar. Sokaktaki annemizi belediyede kısırlaştırdık, sabah götürdüm şimdi aldım. Bilgilendiren kişi güzelce bilgilendirdi ama stresten tam olarak ne duyduğumdan emin değilim. Sanırsam yarın sabaha kadar mama ve su vermeyin dedi. Ama işte sudan emin değilim. Ben bu kediyi sabah 9'da götürdüm. Yarın sabaha kadar dehidrasyona girmez mi? Sarsak sarsak yürüyor etrafta, belediyeyi arasam çağrı merkezinden talebi alıp bana dönmeleri uzun sürecek. O yüzden sormak istedim.

9 CEVAP

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

Mama ve su vermeyin demelerinin sebebi narkoz sonrası ameliyat başında kusup boğulması.Ameliyatı atlattıysa sorun etmeyin. Zaten narkozdan 12 saat kadar sersem gibi gezecektir.

Ayben02
Ayben02

15110

Bence 5-6 saat yeterli çünkü mesela benim kedim saat dört buçukta kısırlaştırıldı hekimimiz akşam 9,5 -10 a kadar yemek su verme dedi ondan sonra biraz yaş mama su falan verebilirsin demişti

Ozge00
Ozge00

131723

Ameliyatin üzerinden kac saat geçti?

Ayben02
Ayben02

15110

Bence su ve mama verebilirsiniz

Ozge00
Ozge00

131723

Verin artik. Bazıları 6 saat sonra verin diyor ama bize hiç söylenmedi biz hemen verdik sıkıntı çıkmadı.

Utsuka
Utsuka

756

Evet sersem gibi geziyor. Kusura bakmayın normalde bu kadar zor anlayan biri değilim ama stresi atlatabilmiş değilim. Sorun etmeyin derken ameliyattan sonra su vermemeyi sorun etmeyin dediniz değil mi?

Utsuka
Utsuka

756

7 saat geçti.

Utsuka
Utsuka

756

Az buçuk niye öyle dediklerini anlıyorum. Şu an su versem de içecek mecali yok. Kafasını kaldıramıyor, ayağa kalkınca ya düşüyor ya hemen geri çöküyor. Birkaç saat sonra suyu deneyeyim.

Utsuka
Utsuka

756

Belki bi umut içebilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 351 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79541 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR