Kedim Evin İçinde Deli Gibi Koşuyor

Berrefilizzz
Berrefilizzz

14693 Puan

Bugün çok enerjik pek fazla uyumadı şimdi yattı kakasinda falan bı problem yok koşuyor ve bağırıyor kapıların üstüne tırmanıyor neden böyle olmuş olabilir

5 CEVAP

DoraFiko
DoraFiko

15662

Sizinki de öylemi bilmiyorum ama benim kedilerim bir gün tabiri caizse kuduruyorlar enerji tavan buzdolabının üzerine falan çıkmaya çalışıyorlar. bi sıkıntılarımı var diye düşünüyordum :) ama ertesi günde tüm gün mayışık yatıyorlar az hareket ediyorlar o günde kesin hastalar diye evham yapıyordum. Sonra farkettim ki bir gün hareketli iseler bir gün dinleniyorlar yada bunu ben uydurdum bilemiyorum :) ama bu şekilde gözlemledim.

Ayben02
Ayben02

15110

Valla benimkiler arada at gibi kosturuyorlar üstümüzden falan hopluyorlar :):):)

Berrefilizzz
Berrefilizzz

14693

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ezgi kedim 4 yaşına giricek kısır dorafiko aynen bizde de aynı şekil bende korkuyorum biseyi var mı diye ama korkulacak bişey yok demek ki herkesin kedisi boyle hepimizin kedisi uzun ömürlü olur inşallah

yarenkls
yarenkls

120

Merhaba, gün içinde enerjisini atamamış ve oyun oynamak istiyor olabilir :) benim kedim de onunla fazla ilgilenemediğim günlerde bu şekilde koşturup duvarlara zıplıyor :)

Ezgi_3
Ezgi_3

518

Kediniz küçük mü ? Kaç aylık ya da kaç yaşında. Kızgınlık dönemi yakalaşıyor olabilir. Kısırlaştırma konusunda veterinerinize danışabirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 491 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR