Kedim Her Şeyi Yiyor

Merhabalar. Kedim 3 aylık bir kedi ve her şeyi yemek istiyor demek istediğim önüne kuru ekmek koyun yiyor, cennet elması bile yiyor. Yumurtayı günde on tane versem yine yer. Hiçbir şey ayırt etmiyor. Sorum şu ileride obezite gibi bir sorunla karşılaşır mıyım?

4 CEVAP

Zeynepulku
Zeynepulku

122955

Obeziteden önce diyabet hsatasida olabilir. Ekmek tarzi karbonhidrat vermeyin zaten yediği manada bolca vardır. Elma tarzı asitli şeyler mide phsini yukseltir gastrit sorunlar yaşarsınız. Yumurta verilebilir.3 günde bir falan.

Sağolun cevabınız için dikkat etmeye çalışacağım artık. Zaten ekmek falan vermiyorum sadece yemeye çalışıyor. Her şeyden canı istiyor.????

AngelHacker
AngelHacker

695

Un ve şeker hayvanlar için zehir. Meyvelerde de şeker var. İştahlı bir kediniz var anladığım kadarıyla dikkatli olmalısınız. Un ve şekerden uzak durup kedi kilo ve ayına göre doğru ölçüde mama yediği sürece endişe etmeyin :)

Firuzecik
Firuzecik

12820

Endişelenmeyin o aylarda ufaklıklar meraklı olduğu için herşeyin tadına bakmak istiyor. Zamanla azalır merakı ve isteği. Benim kız o aylarda kek yemek için ağlıyordu şimdi bi koklayıp uzaklaşıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 402 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR