Kedim Israrla Bizim Yemeklerden Yemek İstiyor

marsozgur
marsozgur

215 Puan

Merhabalar. Kedim Mars 1.5 aydır bizimle kendisi 3aylık. Ancak yemek yerken bizi asla rahat bırakmıyor. Masaya oturduğumuzu görmeyi bırakın hissedince koştur koştur geliyor. Mutfakta ufak bir tıkırtı olduğunda dahi miyav miyav geliyor. Bulaşık dahi rahat yıkayamıyoruz. Masaya çıkmaya da alıştı yemek vermeyince masaya çıkıyor. Eh miyav miyav ağlayınca bizim de içimiz dayanmıyor. Yediklerimizden ufak ufak veriyoruz bazen. Vermemiz gereken şeyleri biliyoruz. Yoğurt vs. midesini bozar diye vermiyoruz ama kahvaltıda haşlanmıs yumurta veriyoruz bunun bir zararı olur mu? Ve böyle bir sorun yasayan oldu mu daha önce yemeklere dadanan yaramaz bir kedisi olan :) Nasıl aştınız bu sorunu nasıl bir çözüm buldunuz? Cevaplar için teşekkürler şimdiden

2 CEVAP

Sahidegulcan
Sahidegulcan

1759

Benim kedim de şu an 3 aylık. Biz masaya oturduğumuz an kucağımıza atlayıp koklanıyordu masaya çıkıyor fakat bir şey yemiyor öylece dolanıyordu üstünde :)
Bunun için biz yemek yemeden önce onun karnını doyuruyorum. Böylece biraz da olsa masaya gelme isteği gidiyor.
Karnı tok olduğunda da dikkat ettim yine masaya çıkıp yemek yerine bizimle oturmak istiyor. Ekmek poşetinin üstüne yatıyor uyuyor öylece :)
Kediyi Farklı bir odaya kapatmak da bana ters geliyor. Bunun yerine eğer rahatsız oluyorsanız masaya gelmesinden, yemek yediğiniz ortamın kapısını kapatın kedi evde serbest kalsın daha iyi hayvan stres olmaz en azından..

Milahs
Milahs

1198

Biz yemek yiyeceğimiz zaman mutfağın kapısını kapatıyoruz yoksa dediğiniz gibi her şeyi yemeye çalışıyorlar hiç bir şeye izin vermiyorlar. Bizde 2 tane kedi var bide, biri dursa öteki durmuyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 290 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR