Dişi Kedi Kısırlaştırma

Baharsaglar
Baharsaglar

297 Puan

Merhaba, kızımı kısırlaştırmak istiyorum. Veterinerimiz tüm tahliller dahil 1400 TL dedi. Sizce uygun mu?
Önerebileceğiniz veteriner varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler :)

7 CEVAP

cen0cen0
cen0cen0

875

1400 tl mi? En fazla 500 olur bana fazla geldi fiyatı...

Firuzecik
Firuzecik

12820

İstanbul olduğu için bence bu kadar uçuk fiyat. 600 liraya tahlil de dahil kısırlaştırma yapıldı. Trabzondayım. Devletin hayvan hastanesinde daha uyguna yapılan operasyonları burada paylaşmışlardı.

seliinkececi
seliinkececi

2912

kedim erkek eskisehirde oturuyorum bana 400tl dendi. disilerde daha pahali oldugunu biliyorum zorluk acisindan vesaire ama en fazla 600 700 olur.

Aysesonmezz
Aysesonmezz

653

1400 tl mi hah hah kısırlaştırmak veterinerlere göre kedi için sağlıklıymış araştırılmış mış tabi öyle derlr bak nasıl para kazanıyorlar ama kısırlaştırma günah olduğu kadar hayvan için tehlikeli narkozu kaldıramayıp ölebilir. Ama veteriner için sorun yok o 1400 tl sini kazandı.

sforselin
sforselin

119776

Ayşe hanım veya kardeşi aşı karşıtı da olabilir gibi geldi bu sözleriyle kmjbmjbk
İki ay kadar önce Vetart 1200 lira gibi bir ücret söylemişti. Kısırlaştırma prosedürleri çok güzel bana kalırsa. Buradaki yazıyı okuyabilirsiniz. Gaz anestezi yapıyorlarsa, estetik dikiş varsa, testler, ekipmanlar falan derken fiyat artıyor. Ama ameliyat daha sorunsuz geçiyor ve iyileşme süreci kısalıyor. Birkaç yeri arayıp bilgi aldıktan sonra karar verin bana kalırsa.

sevvalyelen
sevvalyelen

1218

Cerrahi uzmanı hekim, yanında stajımı yaptığım abi var. Onu önerebilirim. Fabella Veteriner Kliniği. Gaz anestezisi var mı şu an kesin bir bilgim yok ama güvenilirdir.

Asliszgn
Asliszgn

953

Bizim de haftaya kısırlaştırma operasyonumuz olacak sorun çıkmazsa.Biyokimya,hemogram,röntgen 450 tl, ameliyat 750 tl. Gaz anestezi estetik dikiş ve sonrasında uygulanacak antibiyotikler dahil. Toplam 1200 tl İstanbulda fiyatlar aşağı yukarı böyle

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 382 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR